Home Games DOOM Eternal presenteert Heavy Metal Koor

[VIDEO] DOOM Eternal presenteert Heavy Metal Koor

Legendarische componist Mick Gordon keert terug naar de DOOM-franchise om een gloednieuwe, dikke soundtrack af te leveren voor DOOM Eternal, en deze keer heeft hij enkele van zijn vrienden meegebracht. Voor het eerst wordt de koorrepetitie in een heavy metal jasje gestoken!

We stellen u het DOOM Eternal Heavy Metal Koor voor: een eclectische groep van heavy metal-zangers uit verschillende milieus en ervaringen die allemaal één ding gemeenschappelijk hebben: hun liefde voor DOOM. Als resultaat van een open casting-oproep, bevat het koor namen als Tony Campos (Ministry; Static X), Sven De Caluwé (Aborted), Linzey Rae (The Anchor) en meer. Mick, samen met het getalenteerde geluidsteam bij id Software, heeft het kenmerkende gezang van het koor gemaakt, samengesteld uit de mysterieuze en oeroude taal die teruggrijpt naar de beginselen van de Slayer. Het gezang weeft naadloos in de soundtrack en sluit direct aan op de lore van DOOM Eternal.

Spelers kunnen rocken met DOOM Eternal vanaf 20 maart wanneer de game releaset op PC, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia

Werp een exclusieve achter-de-schermen blik op het DOOM Eternal Heavy Metal Koor in actie: