Home Games De nucleaire woestenij van Fallout 76 breidt uit in Skyline Valley...

[VIDEO] De nucleaire woestenij van Fallout 76 breidt uit in Skyline Valley update

© Bethesda

The Wasteland heeft zijn horizon verbreed met de lancering van Fallout 76: Skyline Valley. Skyline Valley is nu gratis beschikbaar voor spelers van Fallout 76 op alle platforms. Skyline Valley is de allereerste map uitbreiding en brengt het avontuur zuidwaarts naar de gloednieuwe Shenandoah-regio. Hier onderzoeken spelers de oorzaak van een dreigende elektrische storm en onthullen ze het mysterie rond Vault 63, waar spelers de bewoners ontmoeten en een schokkend nieuwe Ghoul-type ontdekken: The Lost.

In deze aankomende uitbreiding komen spelers een nieuwe vijand tegen, een supercharged Ghoul met elektriserende wapens en bepantsering, en moeten ze hun mysterieuze oorsprong onthullen. Door te jagen op stormen in Dangerous Pastimes, een nieuw Public Event, en door te vechten tegen een nieuwe Region Boss, de Storm Goliaths, is er genoeg te doen en zijn er veel verhalen te spelen in Fallout 76: Skyline Valley.
 
Samen met Skyline Valley wordt Seizoen 17: Pionier Scouts – Skyline Valley gelanceerd. Spelers gaan op zomerkamp waar ze kunnen deelnemen aan klassieke kampactiviteiten terwijl ze nieuwe beloningen in het kampthema kunnen verdienen. Bekijk hieronder de trailer voor Seizoen 17 voor meer informatie over de beloningen van dit seizoen.
 
Fallout 76: Skyline Valley is vanaf 12 juni verkrijgbaar op Steam, Xbox Series X|S, Xbox One en PlayStation 5 en 4. Fallout 76 is ook beschikbaar op Xbox Game Pass en PlayStation Plus Extra
 
Bekijk de lanceringstrailer van Skyline Valley hier:

Bron en foto © Bethesda