Home Games EA Originals onthult gloednieuwe  demo van Tales of Kenzera: ZAU voor meerdere...

EA Originals onthult gloednieuwe  demo van Tales of Kenzera: ZAU voor meerdere platformen

© Electronic Arts

EA Originals en Surgent Studios hebben een geheel nieuwe gratis demo voor Tales of Kenzera: ZAU aangekondigd. De demo van deze epische action-adventure platformer is nu beschikbaar voor pc via Steam en bevat alle gameplay-verbeteringen die sinds de lancering aan de game zijn toegevoegd. Vanaf 13 juni is deze demo ook beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

De demo geeft spelers een kijkje in de eerste momenten van de game. Het biedt een voorproefje van de vlotte gevechten en manieren waarop spelers zich door de wereld heen kunnen voortbewegen. Zo moeten ze plunderende vijanden zoals de Roho ya Rungu en Roho ya Mtupaji verslaan en oppassen voor de sluwe, explosieve Tokoloshe. Tevens werpt de demo een eerste blik op het emotionele verhaal dat zich tijdens het spelen begint te ontvouwen. De oplettende spelers kunnen in de demo verborgen Echo’s ontdekken, die fungeren als cruciale aanwijzingen voor de verhaallijn van de volledige game.

Korting op verschillende platformen
Spelers die vervolgens de volledige game aanschaffen, nemen hun voortgang mee en kunnen dus verder spelen vanaf het punt waar ze gebleven waren in de demo. Daarnaast kan iedereen gedurende een beperkte periode de emotionele reis van Zau in Tales of Kenzera: ZAU beleven tegen 25% korting: 

  • Epic Store: Tot en met 18 juni 2024.
  • Xbox Series X|S: Tot en met 18 juni 2024.
  • PlayStation 5: Tot en met 19 juni 2024.
  • Steam en EA app: Van 13 juni tot en met 11 juli 2024.

Abubakar Salim, oprichter van Surgent Studios en de voor een BAFTA-genomineerde acteur, deelde onlangs een welgemeende boodschap waarin hij pleit voor meer diversiteit in videogames. Hierin benoemd hij videogames als een medium voor expressie en verkenning van verschillende culturen en verhalen. Tales of Kenzera: ZAU is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch voor minder dan € 15,-. Deze korting geldt tot en met eind juni.

Patch 1.1
De eerste update voor Tales of Kenzera: ZAU is onlangs uitgebracht en bevat gameplay-verbeteringen, bugfixes, balans-optimalisaties voor gevechten en meer. Bekijk hier alle patch notes.

Bron en foto © Electronic Arts