Home Games Ubisoft en Lucasfilm Games onthullen Star Wars Outlaws™, een actie-avonturenspel in een...

Ubisoft en Lucasfilm Games onthullen Star Wars Outlaws™, een actie-avonturenspel in een open wereld

© Ubisoft

Word de meest gezochte schurk van de Melkweg in de eerste Open-World Star Wars™-game

Vandaag heeft Ubisoft tijdens de Xbox Games Showcase, in samenwerking met Lucasfilm Games, aangekondigd dat Star Wars Outlaws, de eerste Star Wars-game in de open wereld, in 2024 wordt gelanceerd op Xbox Series X|S-consoles, PlayStation 5 en Windows-pc via Ubisoft Connect. .Een eerste blik op de Star Wars Outlaws-gameplay werd getoond tijdens Ubisoft Forward.

Met ontwikkeling onder leiding van Massive Entertainment*, nodigt Star Wars Outlaws spelers uit om het Star Wars-universum als nooit tevoren te ervaren door middel van een origineel verhaal dat zich afspeelt tussen Star Wars: The Empire Strikes Back™ en Star Wars: Return of the Jedi™. Terwijl het Galactic Empire meedogenloos de definitieve nederlaag van de Rebel Alliance nastreeft, gedijt de criminele onderwereld. Fans spelen als de sluwe schurk Kay Vess, tot leven gewekt door Humberly González, en haar trouwe metgezel Nix, gespeeld door Dee Bradley Baker (Star Wars: The Bad Batch™), terwijl ze proberen een van de grootste overvallen die de Outer Rim ooit heeft gehad. ooit gezien. Op zoek naar de middelen om een nieuw leven te beginnen, zullen spelers zich bij Kay en Nix voegen terwijl ze vechten, stelen en te slim af zijn door de misdaadsyndicaten van de melkweg en zich aansluiten bij de meest gezochte van de melkweg.

“Toen we ons de eerste Star Wars-game in de open wereld voor het eerst voorstelden, onderzochten we waar en wanneer het zou kunnen plaatsvinden, en realiseerden we ons al snel dat we alle juiste ingrediënten hadden voor de reis van een schurk. Deze bandieten leven het leven onder de duim van de Galactic Empire, maar kan nog steeds gedijen gezien de kansen die de criminele onderwereld biedt voor mensen die willen profiteren van de onrust”, zegt Julian Gerighty, Creative Director bij Massive Entertainment. “De tijd is rijp voor een nieuwe outlaw om naam te maken , en Kay Vess staat in de sterren geschreven.”

“Met Star Wars Outlaws zijn we verheugd om de eerste echte open-wereld Star Wars-game te leveren, met een actie-avontuurverhaal vol met personages en planeten die zowel nieuw als bekend zijn in het Star Wars-universum”, aldus Douglas Reilly, vice-president. voorzitter, Lucasfilm Games. “We hebben nauw samengewerkt met het getalenteerde team van Massive Entertainment, en met hun jarenlange ervaring in het creëren van rijk gedetailleerde werelden, zijn we verheugd dat fans als nooit tevoren in de Star Wars schurkenfantasie kunnen springen.”

*Ontwikkelingspartners zijn Ubisoft Annecy, Boekarest, Chengdu, Milaan, Montpellier, Shanghai, Toronto en Parijs.

Bron en foto © Ubisoft