Home Games Schitter vanuit de schaduw met de nieuwe Xbox Wireless Controller – Gold...

Schitter vanuit de schaduw met de nieuwe Xbox Wireless Controller – Gold Shadow Special Edition

© Microsoft

Xbox is verheugd om vandaag zijn geheel nieuwe controller te onthullen, de Xbox Wireless Controller – Gold Shadow Special Edition. Deze controller is een eerbetoon aan de ontwerpen van de Shadow serie van de Xbox One en heeft een verfijnde goud- naar-zwart metallic afwerking op de top case. Afgezien van de topcase en het D-Pad is de rest van de controller bedekt met carbonzwart, waardoor de gouden elementen worden benadrukt.

Deze elegante controller wordt geleverd met alle belangrijke functies waar gamers van houden in onze huidige generatie controllers. De metallic gouden hybride D-Pad zorgt voor een soepele, aangename en nauwkeurige aanraking. De met rubber beklede grips met diamantpatroon aan de zijkant en de getextureerde grip op de triggers, bumpers en achterkant van de behuizing bieden de extra ondersteuning die nodig is om de controle te behouden tijdens gamesessies.

Met behulp van Bluetooth® en Xbox Wireless technologie kan de Gold Shadow-controller verbinding maken met Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, pc’s, mobiele telefoons en tablets. Spelers kunnen met een gerust hart langer op avontuur gaan, met een batterijduur tot 40 uur*. Ze kunnen hun ervaring ook personaliseren door de Xbox Accessoires-app te gebruiken en de controller buttons opnieuw toe te wijzen aan hun behoeften. De Xbox draadloze controller – Gold Shadow Special Edition is vandaag beschikbaar voor pre-order voor €69,99 in de Microsoft Store

*De levensduur van de batterij varieert afhankelijk van gebruik, gebruik van headsets en andere accessoires en andere factoren.

Bron en foto © Microsoft

Vorig artikelWereldwijde competitie voor meisjes om een ruimtevlucht te maken
Volgend artikelIce Cube, The Game, Boyz In De Hood en D12 komen in december 2023 naar de Ziggo Dome
Ik ben de eigenaar van Planetzone