Home Games Romantisch in-game festival en nieuw personage in PvZ: De strijd om Neighborville

Romantisch in-game festival en nieuw personage in PvZ: De strijd om Neighborville

Er hangt liefde in de lucht en alles is liefdevol versierd in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville voor het festival-evenement van februari: Valenbreinsdag!

De update van deze maand geeft spelers de mogelijkheid om Valenbreinsdag in stijl te vieren in een (met liefde) gedecoreerde versie van Prettig Park. Probeer ook het nieuwe gebied voor Gebiedjes Graaien, genaamd Weelderige Weide, en verdien wat gloednieuwe cosmetische voorwerpen. De prijzenkaart bevat deze maand het legendarische Feodale Maïsheer-kostuum en de Shogun-Schild-upgrade.

Spelers kunnen ze los van elkaar gebruiken om zowel hun uiterlijk als hun speelwijze aan te passen En ze kunnen ze zelfs combineren voor de eerste legendarische upgrade: een persoonlijk schild voor het slagveld!

PopCap Vancouver en EA kondigen tevens met trots het allereerste geheel nieuwe personage voor De strijd om Neighborville aan: de Tovenaarzombie!

Spelers kunnen de Tovenaar verdienen door het einde van de prijzenkaart te halen tijdens het St. Zombie Dag-festival in maart. Daarna kan het personage in-game worden verdiend met 500.000 munten. Maart brengt ook allerlei nieuwe beloningen met zich mee die spelers kunnen verzamelen, en er komt ook een rangmodus voor de Gevechtsarena, dus hou het nieuws in de gaten!

Voor volledige details over het Valenbreinsdag-festival en de onthulling van de Tovenaarzombie, kun je de blogpost van de aankondiging hier lezen.