Home Games Poly’s DECT-headsets bieden ultieme betrouwbaarheid en helderheid in alle gesprekken

Poly’s DECT-headsets bieden ultieme betrouwbaarheid en helderheid in alle gesprekken

Poly Savi 7310 Carousel Images

(NYSE: PLT) lanceert de Savi 7300 Office Series. Dit is de nieuwste toevoeging in het aanbod van populaire Savi-draadloze headsets. De Savi 7300 Office Series, ontwikkeld met uitgebreide DECT™ beveiliging en Poly’s hoogwaardige audio, bieden de zekerheid van maximale privacy en helderheid voor alle gesprekken, zelfs in ruimtes die gedeeld worden zoals callcenters en klantenserviceafdelingen.

“Privacy en veiligheid blijven twee van de meest gevraagde features van wereldwijde leiders. Met name bedrijven in de financiële dienstverlening, overheid, zorg en contactcenters zoeken die eigenschappen in de headsets voor hun medewerkers”, zegt John Lamarque, vicepresident en general manager voice collaboration bij Poly. “Bij Poly spelen we in op deze behoeften met professionele draadloze headsets waar onze klanten op kunnen vertrouwen.”

Meer privacy en veiligheid bij gesprekken

De Savi 7300 Office Series biedt Poly’s Acoustic Fence-microfoontechnologie zodat een medewerker altijd goed kan luisteren, maar nooit afgeluisterd kan worden. Dankzij de nieuwste DECT™-draadloze technologie waarborgt de Savi 7300 Office Series dat zelfs aan de meest strikte veiligheidseisen voor draadloze headsets te voldoen is. De Savi 7300 Office Series zijn ontwikkeld op basis van het hoogste niveau van DECT™ Security Step C. Dat is verder uitgebreid met 256-bit AES-encryptie, dat hetzelfde maximale beveiligingsniveau biedt als militaire communicatie.

Superieure dichtheidsprestaties

Het gebruik van het hoogwaardige DECT™-spectrum door de Savi 7300 Office Series biedt twee keer meer dichtheid in vergelijking met andere DECT-headsets en stelt meer mensen in staat om in dezelfde ruimte te werken zonder afgeluisterd te worden. The Savi 7300 Office Series zijn ideaal voor sectoren die regelmatig met vertrouwelijke informatie omgaan in drukke callcenters. Denk aan financiële dienstverleners en de zorg waar veilige en superieure prestaties en connectiviteit essentieel zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering, ongeacht het aantal collega’s dat dicht in de buurt is bij het voeren van een gesprek.

Certificering voor Microsoft Teams Open Office

Dankzij de Acoustic Fence-technologie kreeg de Savi 7300 Office Series de Microsoft Teams Open Office-certificering, waarmee vast staat dat de headset alleen de stem van de headsetgebruiker oppikt, maar niet het geluid van anderen in een open ruimte. Naast de Teams-certificering wordt de Teams-versie van de Savi 7300 Office Series geleverd met een speciale Teams-knop, zodat het gemakkelijk is om een meeting te starten en meldingen te ontvangen, met toch een geweldig geluidskwaliteit.

“De behoefte aan beveiliging en privacy is nog nooit zo groot geweest als wat bedrijven nu van apparaten eisen”, zegt Mohamed Alaa Saayed, ICT Industry Director & Fellow – Connected Work bij Frost & Sullivan. “Organisaties zijn drukker dan ooit en werkplekken zoals callcenters zijn vaak ‘ground zero’ voor de belangrijkste gesprekken – van gezondheidszorg tot financiën tot klantenservice – waardoor de privacy en betrouwbaarheid van de Savi 7300 Office Series zo belangrijk zijn voor een veilige en soepele dagelijkse bedrijfsvoering.”

De Savi 7300 Office Series zijn per direct beschikbaar op Poly.com en bij geautoriseerde resellers. Meer informatie over prijs en beschikbaarheid is te vinden op Savi 7300 Office Series.

bron en foto © poly