Home Games PlayStation game The Last of Us Part II vanaf vandaag verkrijgbaar

PlayStation game The Last of Us Part II vanaf vandaag verkrijgbaar

Vanaf vandaag ligt de langverwachte game van PlayStation en Naughty Dog, The Last of Us Part II, in de winkels. De game is het vervolg op The Last of Us die in 2013 werd uitgebracht en zich al snel tot één van de meest populaire PlayStation games ooit mocht rekenen. In het eerste deel nam hoofdpersonage Joel een meisje met de naam Ellie onder zijn hoede in een post-pandemische wereld. In The Last of Us Part II kruipen spelers in de huid van Ellie, vijf jaar na dato.

Over The Last of Us Part II  
The Last of Us stond bekend als een filmische en meeslepende game waarin een diepgaand verhaal centraal staat, in The Last of Us Part II is dat niet anders. Spelers staan oog in oog met de verwoestende fysieke en emotionele gevolgen van Ellie’s daden en worden geconfronteerd met escalerende morele conflicten die Ellie veroorzaakt in een prachtige, maar gevaarlijke wereld vol met spannende en wanhopige actie-survival-gameplay. In The Last of Us Part II wonen Ellie en Joel in Jackson, een plaats in de Amerikaanse staat Wyoming, vijf jaar na hun gevaarlijke reis door de post-pandemische Verenigde Staten. In een bloeiende gemeenschap van overlevenden leiden ze een leven vol vrede en stabiliteit, ondanks de constante bedreiging van geïnfecteerde mensen en andere, meer wanhopige overlevenden.

Wanneer een gewelddadige gebeurtenis die vrede verstoort, gaat Ellie op een meedogenloze reis om wraak te nemen en met haar verdriet leren om te gaan. Terwijl ze de verantwoordelijken één voor één opspoort, wordt ze geconfronteerd met de verwoestende fysieke en emotionele gevolgen van haar daden.

https://www.youtube.com/watch?v=jrZd1QYzSAs&feature=youtu.be

Bron © Sony