Home Games Pathfinder: Kingmaker Definitive Edition nu verkrijgbaar

Pathfinder: Kingmaker Definitive Edition nu verkrijgbaar

Owlcat Games en Deep Silver brengen vandaag het hooggeprezen Pathfinder: Kingmaker Definitive Edition uit voor PlayStation®4 en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. De game is verkrijgbaar bij een select aantal winkels en via de digitale winkels van de respectievelijke platformen. Deze klassieke RPG voert avonturiers naar de Stolen Lands, inclusief alle eerder uitgebrachte contentpakketten en een gloednieuwe turn-based-mode.

“Klassieke RPG’s verschijnen niet vaak op consoles, en daarom vinden we het geweldig om de complete Pathfinder-ervaring naar console-bezitters te brengen. Dankzij de nieuwe turn-based-gevechten, krijgen spelers zelfs nog meer gameplay-variatie dan ze van dit genre gewend zijn,” aldus
Alexander Mishulin, creative director van Owlcat Games.

Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition” Content:

Pathfinder: Kingmaker voert spelers mee naar de beruchte Stolen Lands, de gevaarlijke en onrustige gebieden die alle Pathfinder-fans kennen. De computer-RPG keert terug naar bekende personages en beroemde locaties uit de geschiedenis van de serie en trakteert spelers op gloednieuwe avonturen, dodelijke vijanden en verrassende plotwendingen. Fans van de fantasy pen-and-paper RPG kunnen het epische, heldhaftige universum op nieuwe manieren beleven, terwijl computer-RPG-gamers hun favoriete genre kunnen beleven in een nieuwe, moderne vorm, met verbluffende 3D-graphics.

In Pathfinder: Kingmaker zijn spelers zowel avonturiers als heersers, waarbij ze verkende landen kunnen claimen om in de wildernis hun koninkrijk te vormen. Het bouwen van een koninkrijk gaat verder dan het bouwen van een vesting maar vormt een ware afspiegeling van het karakter van de held en de keuzes die in de loop van de game zijn gemaakt. Elk koninkrijk is een levende omgeving die wordt gevormd door opstelling, keuzes, bondgenoten en het vermogen van de held om zijn of haar volk te leiden.

De Definitive Edition bevat alle eerder verschenen DLC’s:

  • Pathfinder: Kingmaker – The Wildcards
  • Pathfinder: Kingmaker – ’Varnhold’s Lot
  • Pathfinder: Kingmaker – Beneath The Stolen Lands
  • Pathfinder: Kingmaker – Bloody Mess
  • Pathfinder: Kingmaker – Arcane Unleashed

Pathfinder: Kingmaker – Royal Ascension

Bron © Koch Media

Vorig artikelAcer verbindt zich met zijn gamemerk Predator aan de esports variant van de Keuken Kampioen Divisie
Volgend artikelTrailer Buiten is het feest gelanceerd