Home Games Maak kennis met Dragon Age: The Veilguard

Maak kennis met Dragon Age: The Veilguard

© Electronic Arts

Electronic Arts en BioWare hebben vandaag een blogbericht gepubliceerd met nieuwe informatie over het volgende deel in de Dragon Age-reeks, die inmiddels een nieuwe naam heeft. In het blogbericht onthult Gary McKay, General Manager bij BioWare en Executive Producer van Dragon Age, de nieuwe titel van het volgende avontuur in de geprezen serie (Dragon Age: The Veilguard) en geeft hij aan wat de beweegredenen waren om de naam te veranderen. Voor de volledige bekendmaking, lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder:

Elk van de zeven unieke metgezellen in de game beschikt over een diepgaande en meeslepende verhaallijn, waarin de beslissingen die de speler neemt een impact hebben op de onderlinge relatie en hun eigen leven. Spelers verenigen dit team van onvergetelijke helden, terwijl ze het opnemen tegen een angstaanjagende nieuwe dreiging die op de wereld wordt losgelaten. Uiteraard speelt de Dread Wolf nog steeds een belangrijke rol in dit verhaal, maar spelers vormen samen met hun metgezellen (en niet hun vijanden) het hart van deze nieuwe spelervaring.

Om vast te leggen waar deze game om draait, hebben we de naam dus veranderd. Wij geloven dat de originele titel niet laat zien hoe sterk we denken over onze nieuwe helden, hun verhalen en hoe spelers ze moet samenbrengen om Thedas te redden.Met trots introduceren we Dragon Age™: The Veilguard.

Tevens heeft het team van BioWare, zoals vorig jaar beloofd op Dragon Age Day, een datum geprikt waarop de officiële gameplay-trailer voor Dragon Age: The Veilguard te zien is. Op dinsdag 11 juni 17:00 uur Nederlandse tijd kunnen fans terecht op het Dragon Age YouTube-kanaal om de eerste vijftien minuten aan gameplay te aanschouwen

Bron en foto © Electronic Arts