Home Nieuws Film nieuws Kinepolis lanceert Galaxy Game ter ere van nieuwe Star Wars film 

Kinepolis lanceert Galaxy Game ter ere van nieuwe Star Wars film 

Voor de echte Star Wars-fans lanceert Kinepolis vandaag een speciale online game om alvast in de stemming te komen voor Star Wars: The Rise of Skywalker die vanaf 18 december in de bioscoop te zien is. Deelnemers maken tot 9 januari elke week kans op hemelse prijzen.

Kinepolis staat voor de ultieme filmbeleving; zowel in de bioscoop als daarbuiten. Om de galactische honger van de Star Wars-fans te stillen ontwikkelde de bioscoopketen daarom de Galaxy Game voor smartphonegebruikers, waarin je je vijanden verslaat vanuit je eigen spaceship!

Win een reis naar het Legends of the Force seizoen in Disneyland Paris!
Train je kosmische skills, want elke week wint de top 20 een gratis popcorn of leuke Star Wars goodies. Ben je op 9 januari 2020 de absolute nummer 1? Dan win jij een driedaagse trip naar het Legends of the Force seizoen in Disneyland Paris! (Actievoorwaarden van toepassing: De trip omvat één kamer voor maximaal 4 personen in een Disney-hotel van Disneyland Paris, twee nachten inclusief ontbijt en drie dagen toegang tot beide parken). Hier voel je van 11 januari t/m 15 maart 2020 de Force van de Skywalker saga en beleef opnieuw de beroemdste scènes. 

Star Wars Marathon
Extra in de stemming komen? Scoor dan je tickets voor de Star Wars Marathon op 18, 21 en 22 december (datum verschilt per locatie). Je ziet dan Episodes VII – VIII – IX achter elkaar. Uiteraard in het beste beeld en geluid en vanuit de heerlijk comfortabele stoelen die je van Kinepolis gewend bent. Vanaf 18 december check je Star Wars: The Rise of Skywalker natuurlijk in Laser ULTRA*, ScreenX** of MX4D** voor de ultieme filmbeleving!

Je speelt de Galaxy Game op je smartphone op galaxygame.nl

Vorig artikel1 op de 7 Nederlanders vindt het eigen schuld van ouderen als ze worden gehackt
Volgend artikelArtwork Eurovisie Songfestival 2020 onthuld