Home Entertainment Groots 10-jarig jubileumevenement voor The Elder Scrolls Online in Amsterdam

Groots 10-jarig jubileumevenement voor The Elder Scrolls Online in Amsterdam

© Bethesda

ZeniMax Online Studios en Bethesda hebben met trots het officiële 10-Year Celebration Event voor The Elder Scrolls Online aangekondigd, dat zal plaatsvinden op 5 en 6 april 2024 in de SugarFactory in Halfweg, Nederland. Dit exclusieve, vooraanstaande evenement markeert een decennium van avonturen in Tamriel en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans van over de hele wereld.

De Elder Scrolls-serie is een iconische franchise die gamers over de hele wereld heeft betoverd sinds de release van het eerste spel, The Elder Scrolls: Arena, in 1994. Met een rijke geschiedenis, uitgestrekte werelden en diepgaande verhalen heeft de serie een blijvende culturele impact gehad. De serie staat bekend om zijn diepe lore, onvergetelijke personages en baanbrekende gameplay.

The Elder Scrolls Online, afgekort ESO, heeft sinds de lancering in april 2014 miljoenen spelers over de hele wereld aangetrokken. Als een van de meest succesvolle MMORPG’s in de industrie, heeft ESO consequent nieuwe content, uitbreidingen en in-game evenementen geleverd om spelers te boeien en te vermaken. Met zijn levendige gemeenschap van fans heeft ESO een speciaal plekje veroverd in de harten van gamers, die regelmatig samenkomen om Tamriel te verkennen en nieuwe avonturen te beleven.

Het 10-Year Celebration Event voor The Elder Scrolls Online zal een feest zijn om alle mijlpalen van een decennium van avonturen in de schijnwerpers te zetten. Naast een hands-on voorproefje van de aankomende Gold Road-uitbreiding bevat het evenement allerlei activiteiten, waaronder paneldiscussies met stemacteurs en ontwikkelaars, een spectaculaire cosplaywedstrijd en nog veel meer.

Tickets voor het evenement zijn hier verkrijgbaar. Ga voor meer informatie over het 10-Year Celebration Event voor The Elder Scrolls Online naar Deze website

Bron en foto © Bethesda