Home Games Grand Theft Auto V komt in 2021 naar een nieuwe generatie consoles

Grand Theft Auto V komt in 2021 naar een nieuwe generatie consoles

De avonturen van Michael, Franklin en Trevor komen in de tweede helft van 2021 naar een nieuwe generatie consoles, waaronder PlayStation 5. Dit werd onlangs onthuld op Sony’s digitale PlayStation 5 event. 

De nieuwe generatie versies van GTAV zullen een aantal technische verbeteringen, visuele upgrades en prestatieverbeteringen bevatten om optimaal te profiteren van de nieuwe hardware, waardoor de game mooier en responsiever wordt dan ooit. 

Voor de grote en levendige community van Grand Theft Auto Online-spelers over de hele wereld, zal de reis door de steeds evoluerende, gedeelde wereld van GTA Online vervolgen naar de nieuwe generatie, met meer nieuwe updates, waaronder aanvullende GTA Online-content exclusief voor de nieuwe consoles en PC. Er komt in de tweede helft van 2021 ook een nieuwe stand-alone versie van GTA Online, die de eerste drie maanden gratis exclusief beschikbaar zal zijn voor PlayStation 5-spelers. Bovendien krijgen alle PlayStation Plus-leden op PlayStation 4  – elke maand dat ze GTA Online spelen tot de lancering van GTA Online op de PlayStation 5 – GTA$1,000,000 (binnen 72 uur na inloggen gestort op hun in-game Maze bankrekening). 

Bron © Rockstar