Home Games DiRT Rally 2.0 Game of the Year Edition nu verkrijgbaar

DiRT Rally 2.0 Game of the Year Edition nu verkrijgbaar

Codemasters maakt bekend dat DiRT Rally 2.0™ Game of the Year Edition vanaf vandaag verkrijgbaar is voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X, en Windows-pc, via plaatselijke retailers**. De Game of the Year Edition en het DiRT Rally 2.0 Colin McRae ’FLAT OUT’-pakket zijn vanaf 24 maart te koop via digitale winkels. Spelers met DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition of een volledig Season-pakket ontvangen de Colin McRae-content gratis als digitale download. Voor bestaande spelers die de Standard Edition bezitten, zonder aanvullende content, is het  ‘FLAT OUT’-pakket apart te koop.

DiRT Rally 2.0 GOTY laat spelers het beste van rally en rallycross beleven met 81 wagens op 26 locaties. Spelers kunnen genieten van de meest authentieke punt-naar-punt-rally-game, gecombineerd met de spectaculaire, razendsnelle actie van het officiële FIA World Rallycross Championship: een meer traditionele race waarin zes wagens direct tegen elkaar verschillende rondes over een parkoers racen.

Het DiRT Rally 2.0 Colin McRae ‘FLAT OUT’-pakket biedt toegang tot een nieuwe Schotse locatie, Perth & Kinross, met 12 routes en de SUBARU Impreza S4 Rally en SUBARU Legacy RS. Om de carrière van Colin McRae te vieren, bevat het pakket ook 40 scenario’s met verschillende moeilijkheidsniveaus uit verschillende fases van McRae’s carrière, van de jaren 80 tot de jaren 2000.

DiRT Rally 2.0 Game of the Year biedt het beste van rally en rallycross in één compleet pakket,” zei Ross Gowing, DiRT Rally 2.0 Game Director bij Codemasters. “Het Colin McRae Flat Out-pakket is ons eerbetoon aan de beste coureur van zijn generatie, en we weten dat dit iets is waar onze spelers van gaan genieten.”

* Het Colin McRae ‘FLAT OUT’-pakket is ook gratis voor bezitters van de standaard-editie die minstens één keer seizoenscontent hebben aangeschaft
** Aanhoudende wereldwijde gezondheidsproblemen kunnen de distributie van fysieke exemplaren naar winkels vertragen

Vorig artikel[Review] Domino
Volgend artikelFrenna komt op #1 binnen met ’t album onderweg naar ‘Het Album’’