Home Games Derde Anno 1800 DLC ‘The Passage’ nu beschikbaar

Derde Anno 1800 DLC ‘The Passage’ nu beschikbaar

De derde downloadbare content voor Anno 1800, The Passage, is nu beschikbaar op Windows PC. Daarnaast zijn meerdere gratis updates nu beschikbaar voor alle spelers, zoals de langverwachte coöp-modus en een uitgebreid statistiekensysteem voor de meeste doorgewinterde Anno-fans. The Passage bevat de grootste contentupdate voor Anno 1800 tot nu toe, met twee nieuwe citizen tiers, zeven nieuwe productieketens, 32 nieuwe gebouwen, 60 nieuwe missies, 80 nieuwe items en nog veel meer. Bovendien is Anno 1800, inclusief de nieuwe gratis updates, van 11 tot en met 18 december gratis te spelen via Uplay op PC.

De gratis coöp-modus, die nu beschikbaar is voor alle spelers, introduceert een nieuwe manier om Anno 1800 te spelen. Creëer en bestuur een nieuw imperium met maximaal vier teams van vier man. Het nieuwe statistiekensysteem geeft spelers een gedetailleerd overzicht over hun productie en consumptie, zodat spelers in één oogopslag kunnen zien waar de knelpunten zitten.

The Passage voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de wereld van Anno 1800: een noordpoolgebied. Barre weersomstandigheden testen spelers om hun overlevingsstrategie om te gooien: inwoners van de steden moeten warm en gezond blijven. Deze nieuwe regio staat garant voor een fris avontuur, maar is ook een echte uitdaging voor hen die de bevroren woestenij willen temmen voor de beste beloningen. De contentupdate introduceert tevens een gloednieuwe, snellere manier om handel te drijven tussen alle uithoeken van het imperium middels luchtschepen.

Met het oog op de naderende feestdagen, brengt het Holiday Pack 23 nieuwe cosmetische, feestelijke items, zoals kerstbomen en sneeuwpoppen, naar Anno 1800. Zo geven spelers hun steden een extra feestelijk tintje.

The Passage is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Anno 1800 bevat alle reeds uitgebrachte contentupdates: Sunken Treasures, Botanica en The Passage. Ondanks dat de introductie van de derde DLC het einde betekent voor de content van de huidige Season Pass, is het ontwikkelteam van Anno 1800 nog altijd bezig om de game te verbeteren en uit te breiden, tevens op basis van feedback vanuit de community. Meer daarover binnenkort.

Anno 1800 is reeds verkrijgbaar voor Windows PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Anno 1800 onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Vorig artikelVernieuwd ‘Five Days Inside’ toont dagelijkse realiteit in zorginstellingen
Volgend artikelID&T keert in 2020 terug inArenA met Beyond Sensation
Ik ben de eigenaar van Planetzone