Home Games De volgende generatie gamen start op 10 november met Xbox Series S/X

De volgende generatie gamen start op 10 november met Xbox Series S/X

Voor wie niet kon wachten op meer informatie over de Xbox Series X|S en PS5 is er goed nieuws. Microsoft heeft eindelijk de stilte doorbroken. Niet alleen is de Series S bevestigd, maar ook de prijs en lanceringsdatum bekend gemaakt.

Om te beginnen zijn de prijzen als volgt. De Xbox Series S zal voor €299,- verkrijgbaar zijn. De Series S is een All Digital console die een stukje minder krachtig is dan de Series X. Hij zal 1440p ondersteunen met 120fps en ook raytracing is van de partij.

De Series X zal voor €499,- in de winkels komen en zal de krachtigste en snelste console zijn. Daarnaast zal die ook game-discs kunnen lezen en UHD Blu-ray afspelen. Ook zijn de games voor de console in native 4k af te spelen.

Voor beide consoles geldt dat de pre-orders op 22 september opengaan en op 10 november kunnen we aan de slag met de systemen en nieuwe games waaronder Assassin’s Creed Valhalla.

Tot slot is er nog een bonus onthuld voor Gamepass PC/Ultimate abonnees. Deze leden krijgen vanaf de feestdagen gratis een EA-Play lidmaatschap bij hun abonnement. Dat zijn toch weer wat extra games om te spelen. Hier had EA het volgende over te melden.

“Delivering EA Play to Xbox Game Pass members contributes to our vision of connecting players to the games they love and each other, wherever they want to play. After 5 years of delivering subscription services to the Xbox community, we are excited to make it easier for them to enjoy both memberships together.”

Mike Blank, SVP, EA STRATEGIC GROWTH