Home Games CD PROJEKT RED toont Cyberpunk 2077 gameplay op PS4 Pro en PS5

CD PROJEKT RED toont Cyberpunk 2077 gameplay op PS4 Pro en PS5

CD PROJEKT RED heeft een gloednieuwe video uitgebracht waarin Cyberpunk 2077 wordt getoond op PlayStation 4 Pro en PlayStation 5.

De video toont gloednieuwe gameplay-beelden van Cyberpunk 2077 op PlayStation 4 Pro en PlayStation 5. De PS5-versie maakt gebruik van de backwards compatibility-functionaliteit van de console.

De gameplay is opgenomen tijdens het spelen van de Nomad lifepath, één van de drie speelbare achtergrondverhalen waar spelers mee kunnen beginnen zodra ze Cyberpunk 2077 in handen hebben. Met actie uit de Badlands – het woestijngebied dat Night City omringt – en uit de straten van Night City zelf, wil je deze PlayStation-beelden van de game niet missen!

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december 2020 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X | S en PlayStation 5. Op een later moment komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.


Bron © CD Projekt Red