Home Games Blijf thuis en blijf fit met Just Dance 2020

Blijf thuis en blijf fit met Just Dance 2020

Spelers van Just Dance 2020, het nieuwste deel in de grootste muziekgameserie allertijden, genieten vanaf vandaag van een maand gratis Just Dance Unlimited met toegang tot meer dan 500 extra nummers. Ook spelers die niet in het bezit zijn van Just Dance 2020 krijgen de kans om thuis fit te blijven door middel van dans, onder andere via YouTube en via de gratis demo van Just Dance 2020.

Een maand gratis Just Dance Unlimited

Spelers die in het bezit zijn van Just Dance 2020 op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One of Stadia genieten vanaf vandaag van een maand gratis Just Dance Unlimited. Met deze abonnementsdienst dansen spelers op meer dan 500 extra Just Dance-nummers. Details over dit aanbod per console zijn onderaan dit persbericht te vinden.

Just Dance op YouTube

Spelers die niet in het bezit zijn van een Just Dance-game genieten de komende maand van verschillende afspeellijsten op de officiële Just Dance YouTube-pagina. Hiervoor is geen game, gameconsole of controller nodig, spelers dansen simpelweg mee met de video’s. De verschillende afspeellijsten zorgen ervoor dat iedereen zich thuis kan vermaken en in beweging blijft. Van speciale nummers voor kids tot de populairste klassiekers, niemand hoeft meer stil te zitten. Al deze afspeellijsten zijn de komende maand gratis te bekijken:

Gratis Just Dance 2020-demo

Nog niet in het bezit van Just Dance 2020? Download en speel dan nu de gratis demo van Just Dance 2020 op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Dans op ‘Kill This Love’ van Blackpink en ‘Talk’ van Khalid.

Voor meer informatie over Just Dance 2020 en de verschillende manieren om thuis fit te blijven, bezoek Ubisoft News. Voor meer details over de verschillende gratis aanbiedingen van Ubisoft voor iedereen die momenteel thuis is, bezoek free.ubisoft.com.