Home Games Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console en pc (maart 2020)

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console en pc (maart 2020)

Het mooiste van een Xbox Game Pass-lidmaatschap is dat je steeds weer nieuwe games kunt spelen, meteen op de dag dat ze uitkomen. Ook deze week profiteren alle leden weer van deze voordelen. Als je Xbox Game Pass nog niet hebt geprobeerd, grijp dan nu je kans. De eerste maand betaal je namelijk maar € 1. Kom erbij!

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console

5 maart

NBA 2K20
Met NBA 2K20 bewijst 2K weer eens wat er allemaal mogelijk is in sportgames, met weergaloze graphics en gameplay, revolutionaire speltypen en onovertroffen besturings- en aanpassingsmogelijkheden. De meeslepende open wereld van The Neighborhood in NBA 2K20 is de plek waar gamers en basketballers samen bepalen hoe de basketbalcultuur er in de toekomst uitziet.

Train Sim World 2020
Ga de rails op met de gloednieuwe Train Sim World 2020 Edition. Zoef over het spoor in deze meeslepende simulator die de prestaties, geluiden en kracht van bestaande treinen tot leven brengt met gegevens uit de echte wereld. Met volledige interactiviteit in de cabine, locomotieven met realistische details en echte spoorroutes voor urenlang fascinerend spelplezier.

11 maart

Ori and the Will of the Wisps
Na release meteen beschikbaar op Xbox Game Pass! Ervaar een compleet nieuw avontuur in een uitgestrekte wereld vol nieuwe vrienden en vijanden in verbluffende, met de hand gekleurde omgevingen. De kleine geest Ori deinst niet terug voor gevaar, maar er is meer nodig dan moed alleen om het uiltje Ku te redden na haar noodlottige vlucht en een familie samen te brengen. Ontwikkelaar Moon Studios levert met Ori and the Will of the Wisps een meeslepende verhaallijn vol solide platform-gameplay af, compleet met een originele orkest-soundtrack.

12 maart

Pikuniku
Trek tijdens een absurde puzzel-ontdekkingstocht door een eigenaardige maar speelse wereld, waarin niet alles zo gezellig is als het lijkt. Help grappige personages met hun strubbelingen, ontrafel een duister samenzweringscomplot en start een hilarische revolutie in dit heerlijk naargeestige avontuur.

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor pc

The Lord of the Rings: Adventure Card Game
Verzamel een handvol bekende helden in dit spannende tactische kaartspel en ga de strijd aan met de troepen van Sauron. Trek er in je eentje op uit of bundel je krachten met een vriend. Verken beroemde locaties en voltooi verhaalmissies zodat je zelf een legende wordt in Midden-aarde. Maar pas op voor het Oog van Sauron. Als het je in de gaten krijgt, is alles verloren…

Mother Russia Bleeds
Deze ouderwetse beat ‘em up levert gegarandeerd een flinke stoot adrenaline, en houdt het midden tussen de klassieke stijl van Streets of Rage en het supergewelddadige Hotline Miami. Mother Russia Bleeds speelt zich af in de meedogenloze kilte van de Sovjet-Unie, en draait om angst, ongemak en chaos.

Ori and the Will of the Wisps
Na release meteen beschikbaar op Xbox Game Pass voor PC! De kleine geest Ori deinst niet terug voor gevaar, maar er is meer nodig dan moed alleen om het uiltje Ku te redden na haar noodlottige vlucht. Breng een familie samen, herstel een gebroken land en ontdek het ware lot van Ori. Ervaar een compleet nieuw avontuur in een uitgestrekte wereld vol nieuwe vrienden en vijanden in verbluffende, met de hand gekleurde omgevingen. Ontwikkelaar Moon Studios levert met Ori and the Will of the Wisps een meeslepende verhaallijn vol solide platform-gameplay af, compleet met een originele orkest-soundtrack.
 
Pikuniku
Tijdens deze heerlijk absurde puzzel-ontdekkingstocht trek je door een eigenaardige maar speelse wereld, waarin niet alles zo gezellig is als het lijkt. Help grappige personages met hun strubbelingen, ontrafel een duister samenzweringscomplot en start een hilarische revolutie in dit heerlijk naargeestige avontuur.
 
Train Sim World 2020
Een meeslepende simulator die de prestaties, geluiden en kracht van bestaande treinen tot leven brengt met gegevens uit de echte wereld. Met volledige interactiviteit in de cabine, locomotieven met realistische details, echte spoorroutes en urenlang spelplezier. Ga de rails op met de gloednieuwe Train Sim World 2020 Edition, een simulator waarin je de fijne kneepjes van het machinistenvak leert.

Mocht je dit gemist hebben… 
 
Nu beschikbaar: Halo: Combat Evolved Anniversary Edition in de Halo: The Master Chief Collection
Halo: Combat Evolved Anniversary is een spectaculair geremasterde versie van de originele Halo-campagne. Nu voor het eerst beschikbaar in de Master Chief Collection met Xbox Game Pass voor pc (bèta).
 
13 – 15 maart – Bleeding Edge (bèta): Welkom terug voor nog een weekend in de wereld van Bleeding Edge! Doe mee met de tweede ronde van de bètatest voor console en pc van Bleeding Edge. In deze spannende online brawler beschikken de vechters over allerlei mechanische foefjes om nog meer schade aan te richten!