Home Entertainment Arrow en Dexter-acteur David Ramsey aangekondigd voor voorjaarseditie Heroes Dutch Comic Con

Arrow en Dexter-acteur David Ramsey aangekondigd voor voorjaarseditie Heroes Dutch Comic Con

De organisatie van Heroes Dutch Comic Con heeft opnieuw de komst van een bekende acteur bevestigd voor haar voorjaarseditie, welke plaatsvindt op 28 en 29 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. David Ramsey, beter bekend van zijn rollen in onder andere de televisieseries Arrow en Dexter, zal beide dagen aanwezig zijn om zijn Nederlandse fans te ontmoeten. Eerder werden Overwatch-stemactrice Carolina Ravassa en Once Upon a Time-acteur Colin O’Donoghue al aangekondigd.

David Ramsey (1971) is een Amerikaans acteur en regisseur, en is vooral bekend van zijn hoofdrol als superheld John Diggle in de televisieserie Arrow, gebaseerd op de Green Arrow-comics van DC Comics. Hij was te zien in alle 170 afleveringen van de serie en mocht daarnaast het personage ook vertolken in crossovers in televisieseries The FlashDC’s Legends of Tomorrow en Supergirl. Afgelopen najaar werd het achtste en laatste seizoen van de serie uitgezonden.

In 2008 kende Ramsey een groot succes als politie-informant Anton Briggs in de dramaserie Dexter, waarin hij zowel in seizoen 3 als seizoen 4 te zien was. Ook had hij een terugkerende rol als burgemeester Carter Poole in politieserie Blue Bloods en speelde hij diverse kleinere rollen in hitseries zoals Ghost WhispererGrey’s Anatomy en Criminal Minds. Op het grote scherm is hij vooral bekend van zijn rol in Pay It Forward, met Kevin Spacey en Helen Hunt in de hoofdrol.

David Ramsey is beide dagen op het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen hem ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met hem op de foto. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com