Home Games Anno 1800 DLC ‘Docklands’ nu verkrijgbaar

[video] Anno 1800 DLC ‘Docklands’ nu verkrijgbaar

De eerste DLC van Anno 1800 Season 3, Docklands, is nu verkrijgbaar voor Windows PC. Tevens viert Anno 1800 de lancering van Docklands met een Free Weekend van 25 februari tot en met 1 maart.

In Docklands transformeren spelers hun stad door een modulair warenhuisdistrict te bouwen, te beginnen met het hoofdgebouw dat is geïnspireerd op de wereldberoemde Speicherstadt, het grootste warenhuisdistrict ter wereld en tevens een UNESCO-werelderfgoedlocatie in Hamburg, Duitsland. Elke toegevoegde module heeft een ander effect, waaronder een hogere laadsnelheid of snellere reparatietijden. Docklands kan in elke gamesessie worden geïntegreerd waardoor spelers meer opties krijgen om bepaalde doelen gemakkelijker te bereiken.

Anno 1800 lanceert een gratis update voor alle spelers, als onderdeel van de eerste DLC van Season 3, en bevat de volgende nieuwigheden:

  • Verbeteringen aan het menu voor de handelsroute
  • Mogelijkheid om havenkades om te vormen tot straten om gebouwen met elkaar te verbinden
  • Cosmetische ornamenten om de aantrekkelijkheid van een stad te vergroten

Anno 1800 is reeds digitaal verkrijgbaar voor Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Anno 1800 onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Bron © Ubisoft

Vorig artikelWIN! I Am Vengeance Retaliation dvd’s
Volgend artikel[video] Symfonische gothic rock band Blackbriar (NL) kondigt langverwacht debuutalbum ‘The Cause Of Shipwreck’ aan (releasedatum: vrijdag 23 april)