Home Games Allerlaatste Nintendo Wii-game vanaf vandaag verkrijgbaar

Allerlaatste Nintendo Wii-game vanaf vandaag verkrijgbaar

Just Dance 2020, het nieuwste deel in de grootste muziekgameserie allertijden en tevens de allerlaatste Nintendo Wii-game ooit, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Wii. Ook gaat de game beschikbaar zijn op Google Stadia vanaf de lancering van het platform. Dans op 40 nieuwe monsterhits en op meer dan 500 extra nummers via Just Dance Unlimited. Van gloednieuwe hits zoals ‘High Hopes’ van Panic! At The Disco, ‘7 rings’ van Ariana Grande en ‘bad guy’ van Billie Eilish, tot familiefavorieten zoals ‘Baby Shark’ van Pinkfong en ’10.000 Luchtballonnen’ van K3. De volledige tracklist van Just Dance 2020 is te vinden in de bijlage van dit persbericht.

Just Dance 2020 viert het tienjarig bestaan van de gameserie met onder andere een unieke All Stars Modus. Hierbij wordt nog eenmaal op de leukste nummers van de voorgaande titels uit de serie gedanst, om vervolgens een extra nummer vrij te spelen. Sterker nog: hoe meer er wordt gedanst, hoe leuker de game wordt. Just Dance 2020 herkent de smaak van de danser en laat vervolgens een afspeellijst en aanbevelingen zien die perfect bij de speler passen. Een eigen afspeellijst samenstellen is natuurlijk ook nog altijd mogelijk.

Tevens was het nog nooit zo makkelijk om Just Dance te spelen: met de Just Dance Controller-app* op smartphones hebben dansers geen extra accessoires nodig om te dansen. Verder zijn er verschillende modi waar spelers uit kunnen kiezen. Dans bijvoorbeeld online met spelers uit de hele wereld in World Dance Floor of zweet er wat calorieën af in de Sweat Modus. Dit jaar keert bovendien de Coöp Modus terug, waarin spelers samen dansen voor de hoogste score. Tot slot kunnen de kleinste dansers terecht in de Kids Modus, waar zij met nieuwe, kindvriendelijke dansroutines dansen op speciaal uitgekozen nummers.

Alle Just Dance 2020-spelers* genieten bovendien één maand gratis van Just Dance Unlimited, de dance-on-demand streamingdienst, waarmee ze toegang krijgen tot meer dan 500 extra nummers.

Just Dance 2020 is de allerlaatste game die verkrijgbaar is voor de Nintendo Wii-console. Maar liefst 13 jaar na de release van de console is Just Dance 2020 de hekkensluiter van een portfolio met ruim 1.500 games. Wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen stuks van de console verkocht, waardoor het officieel één van de bestverkochte consoles allertijden is. In de afgelopen tien jaar zijn de Just Dance-titels meer dan 50 miljoen keer over de toonbank gevlogen, waardoor de game een waar begrip is geworden op de Nintendo Wii, maar tegenwoordig ook op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Just Dance 2020 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Wii

https://www.youtube.com/watch?v=8UPVXaQXNyM&feature=youtu.be