Home Food Nieuw op 24Kitchen: Rudolph’s Zomertour

Nieuw op 24Kitchen: Rudolph’s Zomertour

Rudolph in Kopenhagen © 24Kitchen

In het nieuwe zomerprogramma van Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen worden we meegenomen op een Europese patisserie-tour. Van de wereldberoemde Apfelstrudel uit Wenen tot de overheerlijke Pasteis de Nata uit Lissabon of van Deens Smørrebrød tot de Antwerpse Handjes van onze zuiderburen. Rudolph duikt de culinaire diepte in van een aantal zoete én hartige klassiekers uit Europa.

In Rudolph’s Zomertour neemt Rudolph ons mee naar de culinaire keuken van Denemarken, Oostenrijk, Portugal en België. Per week richten de dagelijkse afleveringen zich op één land waardoor Rudolph echt de diepte in gaat. We leren over de geschiedenis van de culinaire specialiteiten, maar Rudolph gaat ook op zoek naar persoonlijke verhalen en de beste locaties om de gerechten te proeven. Met een flinke dosis inspiratie keert hij uiteindelijk terug naar de Bakery en creëert hij een heerlijk nieuw recept waarin hij zijn ervaringen verwerkt.

Rudolph in Lissabon © 24Kitchen

Rudolph’s Zomertour is een unieke combinatie tussen een culinair reisprogramma en een klassiek 24Kitchen kookprogramma zoals onze fans van ons gewend zijn. Laat je inspireren door de verhalen achter de gerechten die je wellicht al eens hebt gegeten, maar nu zeker wil gaan proeven. Bij voorkeur natuurlijk in de landen waar ze vandaan komen en de locaties die Rudolph in dit programma tipt!

Rudolph’s Zomertour is vanaf 1 augustus elke werkdag te zien om 18:00 uur op 24Kitchen.

Bron en foto © 24Kitchen

Vorig artikelFC Emmen: Oussama El Azzouzi naar Union Sint-Gillis
Volgend artikelHet Geluid is terug met verdubbelaar