Home Entertainment The 100-actrice Eliza Taylor annuleert komst zomereditie Heroes Dutch Comic Con maar...

The 100-actrice Eliza Taylor annuleert komst zomereditie Heroes Dutch Comic Con maar komt wel naar de wintereditie

© Heroes Dutch Comic Con

Helaas heeft de Australische actrice Eliza Taylor, bekend van haar rol in The 100, haar komst naar Heroes Dutch Comic Con moeten annuleren. Taylor was eerder aangekondigd als één van de special guests voor de zomereditie van het evenement, welke plaatsvindt op 24 en 25 juni 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Desondanks volgt er ook goed nieuws: de actrice heeft toegezegd alsnog naar Utrecht af te reizen voor de wintereditie van het evenement.

De organisatie van Heroes Dutch Comic Con licht toe: “Wij betreuren dat Eliza haar komst aan de komende editie moet annuleren en keken erg uit naar haar aanwezigheid tijdens het evenement. Wij snappen de teleurstelling van de fans. In samenwerking met het management hebben wij gezocht naar een passende oplossing en zijn blij om Eliza alsnog te mogen verwelkomen tijdens de wintereditie die later dit jaar plaatsvindt. Eliza heeft aangegeven er graag een volgende editie alsnog bij te zijn om zijn Nederlandse fans te ontmoeten.”

Bezoekers die een Photobooth- en/of Meet & Greet-ticket hebben gekocht voor Eliza zijn benaderd door de organisatie en ontvangen een restitutie. 

Bron en foto © Heroes Dutch Comic Con