web analytics
Home Entertainment Once Upon a Time-acteur Colin O’Donoghue alsnog aanwezig tijdens Heroes Dutch Comic...

Once Upon a Time-acteur Colin O’Donoghue alsnog aanwezig tijdens Heroes Dutch Comic Con

— De tweede naam in de reeks van special guests tijdens de voorjaarseditie van het popculture spektakel is bekend! Nadat de Ierse acteur Colin O’Donoghue afgelopen november zijn komst naar de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con helaas moest afzeggen, maakt de organisatie nu bekend dat O’Donoghue alsnog aanwezig is om zijn fans te ontmoeten tijdens de voorjaarseditie op 28 en 29 maart 2020.

Colin O’Donoghue is bij het grote publiek vooral bekend als hoofdrolspeler Captain Killian “Hook” Jones uit de Emmy-genomineerde fantasyserie Once Upon A Time (2011-2018). Het personage groeide uit tot een instant fan favorite na zijn introductie in het tweede seizoen van de serie en bleef geliefd tot de laatste aflevering van de show. Once Upon A Time draaide 7 seizoenen en werd uitgezonden in meer dan 190 landen.

In 2003 won O’Donoghue de prijs voor ‘beste nieuwe talent’ tijdens de Irish Film and Television Awards (IFTA) voor zijn rol in de familiefilm Home For Christmas. Na een succesvolle bijrol als Duke Philip of Bavaria in seizoen 3 van The Tudors (2009) ruilde hij Ierland definitief in voor Hollywood, waarna al snel de hoofdrol volgde in drama/horrorfilm The Rite (2011) tegenover Oscar-winnaar Anthony Hopkins.

Onlangs vertolkte Colin de rol van JJ Sneed in Dolly Parton’s Heartstrings (2019), een Netflix-productie gebaseerd op Parton’s hitmuziek. Binnenkort schittert de acteur in de hoofdrol als astronaut Gordon Cooper in de National Geographic televisieserie The Right Stuff, waarvoor Leonardo DiCaprio aan de slag ging als uitvoerend producent. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek (1979) van journalist Tom Wolfe. 

Colin O’Donoghue is beide dagen op het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen hem ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met hem op de foto. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com