Home Entertainment ‘How I Met Your Mother’-actrice Cobie Smulders komt naar Nederland

‘How I Met Your Mother’-actrice Cobie Smulders komt naar Nederland

© Heroes Dutch Comic Con

De actrice is te gast tijdens de zomereditie van Heroes Dutch Comic Con op 24 en 25 juni

De aankomende zomereditie van Heroes Dutch Comic Con wordt legen— wait for it—dary! Vandaag kondigt de organisatie opnieuw een special guest aan voor de zomereditie op 24 en 25 juni 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Cobie Smulders, bekend van haar rollen in ‘How I Met Your Mother’ en Marvel’s ‘The Avengers’, zal beide dagen aanwezig zijn om haar Nederlandse fans te ontmoeten. Eerder werden acteurs Bob Morley, Eliza Taylor, Amy Allen, Orli Shoshan en Danny Trejo al aangekondigd voor het evenement.

De half-Nederlandse Cobie Smulders (1982) beleefde, na een paar kleine rollen in diverse films en televisieseries, haar grote doorbraak in de Emmy-awardwinnende televisieserie ‘How I Met Your Mother’ (2005-2014). Meer dan 200 afleveringen lang was zij te zien als hoofdpersonage Robin Scherbatsky. Hoewel de comedyserie al enige tijd geleden ten einde kwam, is de serie tot op de dag van vandaag mateloos populair. Smulders keerde onlangs eenmalig terug als Robin in vervolgserie ‘How I Met Your Father’ (2022).

Sindsdien heeft Cobie niet stilgezeten. Zo is de actrice in een terugkerende rol te zien binnen het Marvel Cinematic Universe als agente Maria Hill, de rechterhand van Nick Fury (gespeeld door Samuel L. Jackson). Ze was onder andere te zien in de blockbuster ‘Avengers’-franchise, waaronder ‘Avengers: Endgame’ (2019). Binnenkort verschijnt er een miniserie met Maria Hill en Nick Fury: ‘Secret Invasions’, die eind juni in première gaat op Disney+.

Daarnaast verscheen Smulders in verschillende televisieshows, waaronder ‘Friends from College’, ‘A Series of Unfortunate Events’ en ‘Impeachment: American Crime Story’. Voor haar rol als Dex Parios in ‘Stumptown’ ontving ze een nominatie in de categorie ‘Beste Actrice in een Dramaserie’ bij de Critics’ Choice Television Awards. Cobie Smulders is beide dagen op het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen haar ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met haar op de foto. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

Bron en foto © Heroes Dutch Comic Con

Vorig artikelNetflix deelt teaser trailer en release datum The Witcher seizoen 3
Volgend artikelThomas Erdbrink, Quinty Misiedjan en Jildou van der Bijl jureren bij ‘Op weg naar Het Lagerhuis’