Home Entertainment Disneyland Paris deelt unieke digitale adventskalender vol verrassingen

Disneyland Paris deelt unieke digitale adventskalender vol verrassingen

Meer dan ooit moeten we kunnen dromen en magie ervaren. Disneyland Paris brengt de magie buiten de parken en deelt voor het eerst ooit een speciale adventskalender. Deze unieke en gratis digitale kalender is vanaf 1 december beschikbaar op het platform Disneyland Paris bij je Thuis en biedt 24 dagen lang dagelijks magische activiteiten voor iedereen. Kunst- en knutselwerk, kerstrecepten, video’s, shows en nog veel meer verrassingen. En om dat mogelijk te maken, worden Mickey en zijn vrienden vergezeld door verschillende beroemdheden.

Een van de beroemdheden die te zien is in de adventskalender, is de Franse chef-kok Jean Imbert. Jean Imbert bereidt een heerlijk recept voor, geïnspireerd op een iconische attractie. “Ik vind het geweldig dat ik de magie van Disneyland Paris op het bord van de mensen thuis mag brengen met een speciale creatie”, zei de chef-kok.

Ook macaron-maestro Pierre Hermé zal zijn geheimen delen met een nieuw magisch recept. “Ik vond het geweldig om Mickey’s verjaardagstaart te bereiden in 2018 en nu wil ik de warme sfeer van Disneyland Paris delen door middel van een gloednieuw recept, zodat iedereen meer magie kan ervaren tijdens deze feestdagen”, aldus Pierre Hermé.

Het Amerikaanse supermodel Lily Aldridge geeft een speciale tutorial die is geïnspireerd op de magie van de Disney Parken.


Er zijn nog meer verrassingen onderweg nu veel meer beroemdheden en influencers zich klaarmaken om doe-het-zelf-activiteiten te delen en de vreugde te verspreiden die Disneyland Paris te bieden heeft.
Bezoek Disneyland Paris bij je Thuis om de verrassingen van de Disneyland Paris adventskalender te ontdekken.

“Deze adventskalender is een creatieve manier voor Disneyland Paris om magie en geluk te brengen tijdens de feestdagen. Mijn wens is dat deze 24 verrassingen vreugdevolle momenten creëren die je kunt delen met je dierbaren en uit de grond van mijn hart wil ik alle Cast Members en beroemdheden bedanken die ons helpen om in december extra magie naar je toe te brengen.” – Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris.

De Disneyland Paris adventskalender is vanaf 1 december beschikbaar op de website “Disneyland Paris bij je Thuis”, een platform vol gratis activiteiten voor het hele gezin. Het platform biedt een selectie van spelletjes en activiteiten met een vleugje Disney magie, zoals kunst en knutselwerk, kleurplaten, recepten, tutorials en meer vreugdevolle momenten geproduceerd door de teams van Disneyland Paris.

Klik hier voor een sneak peek van de verrassingen in de Disneyland Paris adventskalender. In overeenstemming met de laatste maatregelen opgelegd door de Franse regering, is Disneyland Paris momenteel gesloten tot 12 februari 2021. Kijk op disneylandparis.com voor regelmatige updates.

Bron © Walt Disney