Home Drinks DIGITAL PRESS VOUCHER STARBUCKS LENTE 2024

DIGITAL PRESS VOUCHER STARBUCKS LENTE 2024

Start de lente met Starbucks®


Start het seizoen met een verfrissende twist op een klassieker: de Caramelised Macadamia Oat
Shaken Espresso.

Deze lente is het weer tijd om iets gloednieuws te proberen. Daarom hebben de barista’s van Starbucks een nieuwe smaak gecreëerd zodat jij de bloemetjes alvast buiten kan zetten zetten! Pluk niet de dag, maar het hele seizoen met de gloednieuwe Caramelised Macadamia Oat
Shaken Espresso, een verfrissende twist op een geliefde klassieker.

Met onze fan-favourite Starbucks Blonde® Espresso roast schudden we espresso en gekarameliseerde macadamia siroop samen met blokjes ijs, waarna we het geheel afmaken met een royale scheut havermelk voor een heerlijk drankje die jouw dag net dat leuke extraatje geeft.

Schud je koffie-routine op en kies voor positieve impact door over te stappen op de herbruikbare cups van Starbucks! Om het gebruik van herbruikbare bekers aan te moedigen bij alle Starbucks fans worden tussen 15 en 28 april alle Grande en Venti Iced Shaken Espresso variaties geserveerd in een exclusieve herbruikbare cup. Fans kunnen het hele jaar door genieten van €0,30 korting op hun favoriete drankje wanneer ze hun beker hergebruiken.

(links: Caramelised Macadamia Oat Shaken Espresso | Rechts: Herbruikbare Iced Shaken Espresso Cup)

Het nieuwe lente menu is verkrijgbaar bij alle Starbucks®-winkels en Drive Thrus in heel Nederland tot 1 mei. Je kan de dichtstbijzijnde winkel vinden via de Starbucks Store Locator. Blijf je liever thuis? Dat is helemaal oké, laat het dan lekker bezorgen via Uber Eats.

Bron en foto © Starbucks