Home Business Zijn de aanbiedingen tijdens Black Friday wel echte aanbiedingen?

Zijn de aanbiedingen tijdens Black Friday wel echte aanbiedingen?

Afbeelding van Ondřej Šponiar via Pixabay

Black Friday, een traditie vanuit Amerika

Jaren geleden is Black Friday aan komen waaien vanuit Amerika. Tijdens Black Friday, wat valt op de vrijdag na Thanksgiving, kunnen consumenten de beste aanbiedingen vinden. Hierdoor lijkt deze dag bij uitstek perfect voor het aanschaffen van bijvoorbeeld cadeaus voor de decembermaand.

Een week vol kortingen

In der loop der jaren is Black Friday veranderd. Het is namelijk niet meer zo dat kortingen alleen gegeven worden tijdens Black Friday. In de week voor Black Friday wordt er al gestrooid met kortingen, dit begint vaak op maandag. De consument heeft dus een week de tijd om prachtige aanbiedingen te scoren.

Echte aanbiedingen versus nepaanbiedingen

Hoewel Black Friday ieder jaar een daverend succes is, zijn er ook vaak twijfels over de aanbiedingen waar winkels mee strooien. Zijn deze aanbiedingen namelijk wel eerlijk? Zijn de prijzen daadwerkelijk lager, of hebben de winkels de prijzen eerst verhoogd om ze daarna weer te verlagen? Zo lijkt het natuurlijk een prachtige deal, maar is de consument evengoed duurder uit dan op een ander moment. Knibble, de onafhankelijke vergelijker, heeft hiervoor de oplossing gevonden om inzicht te bieden in prijzen van producten. De prijsgrafiek van Knibble geeft per product het prijsverloop aan van de afgelopen periode. Zo heeft de consument dus een eerlijk inzicht in de prijzen.

Een overzicht van de Black Friday deals met de laagste prijzen ooit

Om de aanbiedingen overzichtelijk te houden heeft Knibble alle echte Black Friday aanbiedingen met alleen maar de laagste prijzen ooit op één overzichtelijke pagina verzameld. Hier kan de consument dus alle prijzen van verschillende webwinkels in een simpel overzicht zien zonder zich druk te hoeven maken over nepaanbiedingen. Want besparen is voor de consument juist nu actueler dan ooit tevoren.

Bron: Knibe Afbeelding van Ondřej Šponiar via Pixabay 

Vorig artikelNPO 3FM maakt weekendprogrammering compleet
Volgend artikel‘ZOLA, de gaming-headset van Teufel, staat garant voor ontelbare uren kleurrijke ‘game fun’’
Ik ben de eigenaar van Planetzone