Home Winacties NL Win DVD's WIN! The Exorcist: Believer dvd

WIN! The Exorcist: Believer dvd

(from left) Angela Fielding (Lidya Jewett) and Katherine (Olivia O'Neill) in The Exorcist: Believer, directed by David Gordon Green. © Copyright 2023 Universal Studios All Rights Reserved

[ Horror] Afgelopen najaar was het precies vijftig jaar geleden dat de meest huiveringwekkende horrorfilm in de geschiedenis in première ging en kijkers over de hele wereld koude rillingen bezorgde. Nu volgt er eindelijk een nieuw hoofdstuk: Blumhouse en regisseur David Gordon Green, die het genre flink hebben opgeschud door de Halloween-franchise te laten herrijzen, komen nu met The Exorcist: Believer. Sinds zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet Victor Fielding (de voor een Oscar® genomineerde Tony-winnaar Leslie Odom, Jr.; One Night in Miami, Hamilton) hun dochter Angela (Lidya Jewett, Good Girls) in zijn eentje zien groot te brengen. Maar als Angela en haar vriendinnetje Katherine (nieuwkomer Olivia Marcum) in het bos vermist raken en pas na drie dagen weer opduiken zonder dat ze enig idee hebben wat er met hen gebeurd is, leidt dat tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Daarom zoekt hij zijn toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil. Voor het eerst sinds 1973 kruipt Oscar® -winnares Ellen Burstyn weer in haar iconische rol als Chris MacNeil, een actrice die blijvend is veranderd na wat er vijf decennia geleden met haar dochter Regan is gebeurd.

(from left) Angela Fielding (Lidya Jewett) and Katherine (Olivia Marcum) in The Exorcist: Believer, directed by David Gordon Green.

Regie:
David Gordon Green
Cast:
Leslie Odom Jr.
Ellen Burstyn
Genre:
Horror
Duur:
111 min

-Maak gratis een account aan als je dat nog niet hebt
-Zorg dat je ingelogd bent
-Zorg dat je gegevens kloppen
-kies categorie ‘DVD’

LET OP: Kun je geen account aanmaken? KLIK DAN HIER


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron en foto © Copyright 2023 Universal Studios All Rights Reserved

Vorig artikelWIN! Friends – the Complete Series Blu-ray boxset
Volgend artikelWIN! Trolls 3 In Harmonie bluray (karaoke editie)