Home Uncategorized Vajèn van den Bosch en Dorian Bindels spreken stemmen in voor Spike...

Vajèn van den Bosch en Dorian Bindels spreken stemmen in voor Spike en de Magische Steen

Vajèn van den Bosch spreekt de stem in van Spike, een eigenwijs egeltje dat niet bepaald op haar mondje is gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn, waarvan de stem wordt ingesproken door Dorian Bindels, gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. Distributeur Independent Films brengt de animatiefilm Spike en de Magische Steen op 12 februari uit in de bioscoop.

Over de film:
Spike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. Samenwerken zit niet in de aard van deze twee eigenwijze beestjes, maar ze komen er al snel achter dat dit de enige manier is om hun avontuurlijke reis tot een succes te maken.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, Paddington, John Wick 3, The Hunger Games-reeks, Elle, La La Land en April, May en June is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Vorig artikel[VIDEO] Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt binnen twee dagen
Volgend artikelZwarte Cross maakt eerste 43 nieuwe namen bekend voor 2020