Home TV Nieuws TV BE Netflix lanceert de officiële trailer van Kenny Ortega’s Julie and the Phantoms

Netflix lanceert de officiële trailer van Kenny Ortega’s Julie and the Phantoms

Julie and the Phantoms is een muzikaal feelgood verhaal. Julie (Madison Reyes) is na het overlijden van haar moeder haar passie voor muziek verloren. Dat verandert wanneer er plots drie muzikale geesten uit 1995 (Charlie Gillespie, Jeremy Shada en Owen Patrick Joyner) in de voormalige muziekstudio van haar moeder opduiken. Julie krijgt weer plezier in het leven en vindt haar inspiratie terug om songs te schrijven en te zingen. De jongens raken steeds hechter bevriend met Julie en overtuigen haar om samen een nieuwe band op te richten: Julie and the Phantoms.

Van Emmy-winnaar en regisseur Kenny Ortega (High School Musical, Descendants), uitvoerend producenten Dan Cross en Dave Hoge (The Thundermans, Pair of Kings) en choreograaf Paul Becker (Descendants, Mirror Mirror) is deze frisse, leuke musicalserie waarin een meisje de ups en downs van het leven leert accepteren, haar dromen volgt en de kracht van haar eigen stem ontdekt.

De cast bestaat uit: Madison Reyes als Julie, Charlie Gillespie als Luke, Owen Patrick Joyner als Alex, Jeremy Shada als Reggie, Booboo Stewart als Willie, Cheyenne Jackson als Caleb, Carlos Ponce als Ray, Sonny Bustamante als Carlos, Jadah Marie als Flynn, Sacha Carlson als Nick, Savannah Lee May als CarrieJulie and the Phantoms is gebaseerd op de originele Braziliaanse serie Julie e os Fantasmas geschreven door Paula Knudsen, Tiago Mello en Fabio Danesi

Julie and the Phantoms bevat 9 afleveringen van ieder een half uur

Julie and the Phantoms is vanaf 10 september wereldwijd beschikbaar

Bron © Netflix

Vorig artikelOver Mijn Lijk: Updates met Alex en nabestaanden van Jeroen, Fabienne, Mirjam en Lotte
Volgend artikelJamai maakt het onmogelijke mogelijk in nieuw programma ‘Over Winnaars’
Ik ben de eigenaar van Planetzone