Home Uncategorized Nacon onthuld langverwachtte Xbox-accessoires

Nacon onthuld langverwachtte Xbox-accessoires

Nacon, een toonaangevende third-party ontwikkelaar van accessoires onthulde eerder al een licentieovereenkomst met Xbox the hebben gesloten en nu is het eerste resultaat ervan onthuld. Maak kennis met de aanpasbare Xbox-controllers (voor Xbox en PC) en MG-X Series (voor smartphones).

Allereerst komt de Revolution controller naar Xbox. Na verschillende goed ontvangen PlayStation modellen verschijnt er ook een versie voor de Xbox. De controller is volledig aanpasbaar en geoptimaliseerd voor competitief gamen op consoles en pc. Met bijgevoegde software om profielen te maken, een draaghoes, stick-accessoires en extra gewichten is deze controller geschikt voor elke gamer.

Daarnaast komt Nacon voor de Xbox nog met de Pro Compact-controller. Deze handzame controller is ergonomisch geschikt voor uiteenlopende handformaten en biedt spelers een aantal aanpassingsopties. Naast alle klassieke features van de Xbox Wireless Controller, kunnen fans kiezen voor een standaard game-modus of geavanceerde modus dankzij de bijbehorende app voor consoles en pc. De Pro Compact is een toegankelijk model met diverse instellingen die je normaal gesproken alleen treft op dure controllers, waaronder programmeerbare knoppen en instellingen voor sticks en triggergevoeligheid.

Tot slot dan de MG-X Series. Deze accessoires zorgen ervoor dat jouw telefoon klaar is voor de toekomst met Xbox Cloud gaming. Ze maken namelijk een handheld van jouw telefoon met alle gemakken die je gewend bent van Xbox. De MG-X is een compacte variant die al voor iedereen geschikt is, maar mocht je het echte gevoel willen krijgen dan is er nog de MG-X Pro. Deze ziet eruit alsof de Xbox controller gesplitst is en voelt dus ook hetzelfde in je hand (alleen wat zwaarder waarschijnlijk)

Alle accessoires verschijnen begin 2021 in de winkels, voor die tijd zal er nog meer onthuld worden. Zo ook de prijs van de producten.