Home Nieuws Sport Nieuws Badr Hari in club gespot na wedstrijd tegen Rico met ‘aangedikte’ blessure

Badr Hari in club gespot na wedstrijd tegen Rico met ‘aangedikte’ blessure

Badr Hari is na de wedstrijd tegen Rico Verhoeven in Club Blu in Rotterdam gespot. Daardoor is er twijfel of er wel sprake is van een blessure. Sommigen beweren dat het om acteerwerk gaat.

Badr Hari maakte tijdens de wedstrijd tegen Rico Verhoeven een draaitrap en kwam daarna ongelukkig terecht. Hij viel raar, als het ware met zijn gehele gewicht op één been, daardoor heeft hij een blessure aan zijn linkerenkelband opgelopen. Het is nog onbekend de blessure precies is. Als hij een blessure heeft, waarom gaat hij dan naar een club en kan dat wel met een blessure? Dat is wat sommigen zich afvragen.

Club al gepland

Na afloop van de wedstrijd zou Hari Club Blu in Rotterdam bezoeken. Dat stond al een paar dagen van te voren vast. Hij zou er die avond als special guest zijn. Na de wedstrijd schreven Badr’s broer en manager Yassine op Facebook dat door de afloop van de match Hari niet zijn geplande clubbezoek zou doen.

Op social media zijn er beelden dat Hari toch wel naar de club is geweest. Deze beelden zijn echt, want Club Blu geeft toe dat Badr aanwezig was. Ook laat de club weten dat Hari er niet lang was en niet aan het dansen was. Hij liet zijn been rusten op een kruk. Hij heeft wel gestaan, maar waarschijnlijk door vrienden die hem hielpen te staan. Dit deed hij om zijn fans te begroeten. Hij heeft ook een paar foto’s met fans gemaakt.

Blessure aangedikt

Direct na de blessure werd er in de media geroepen: Hari heeft een gebroken been, Hari heeft een gescheurde enkelband… wat is nou waar? Dit is wat er over bekend is: trainer Passenier zag dat Badr Hari verkeerd terechtkwam na een draaitrap. “Hij viel raar, als het ware met zijn gehele gewicht op één been. En toen knakte-ie er doorheen.” zegt trainer Passenier. Passenier zei nog dat Badr moest opstaan, maar dat ging niet meer: Dan houdt het op, aldus de trainer. Onderaan de enkel zou een gat zitten met daarboven een flinke zwelling. “Daarom dachten ze dat die spier was afgescheurd en dat die naar boven was geschoten”, zegt Passenier. “Maar dat konden ze afgelopen nacht niet zien in het ziekenhuis.” Hari wordt maandag verder onderzocht.

Men kan dus nog helemaal niet spreken over een gescheurde linkerenkelband. Het gaat om een vermoeden omdat Hari symptomen heeft die op een gescheurde linkerenkelband lijken. Hij wordt morgen verder onderzocht.