Home Nieuws Gadgets & Electronica Goudkleurige versie van de Galaxy S9 en S9+ vanaf juni verkrijgbaar

Goudkleurige versie van de Galaxy S9 en S9+ vanaf juni verkrijgbaar

Samsung kondigt de komst van een goudkleurige versie van de Galaxy S9 en S9+ aan. De Sunrise Gold-variant heeft een stijlvolle en luxueuze uitstraling en alle mogelijkheden die je gewend bent van de topsmartphone van Samsung. De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn vanaf juni in Sunrise Gold verkrijgbaar.

Je ziet je eigen stijl en persoonlijkheid graag terug in je smartphone,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Kleur is daarbij erg belangrijk. Nu de zomer voor de deur staat geven we mensen de mogelijkheid in stijl te genieten van de zon. De Sunrise Gold-editie van de Galaxy S9 combineert moderne technologie met een klassieke kleur.

De Sunrise Gold-uitvoering van de Galaxy S9 en S9+ heeft met zijn glimmende gouden finish een levendige en luxueuze uitstraling. De mogelijkheden zijn zoals je gewend bent van Samsung. Zo veranderen de Samsung Galaxy S9 en S9+ de manier waarop we met elkaar communiceren, ervaringen delen en de wereld beleven.

  • Premium camera: De camera op de Galaxy S9 en S9+ heeft een Super Speed Dual Pixel sensor., waarmee je prachtige foto’s en video’s maakt. Ook zijn de Galaxy S9 en S9+ uitgerust met Super Slow-mo, een lens met dubbel diafragma (voor heldere foto’s bij weinig licht), AR Emoji en Bixby.
  • Eersteklas entertainment: De smartphones hebben superieur geluid. De stereospeakers zijn tuned by AKG en ondersteunen Dolby Atmos. Je bent volledig omgeven door geluid, een 360-graden surround sound.
  • Galaxy Foundation: iris- en vingerafdrukscanner, gezichtsherkenning (met deep learning en Intelligent Scan); IP68 water- en stofdicht; en snelle en draadloze oplaadmogelijkheden.

De Sunrise Gold-uitvoering van de Galaxy S9 en S9+ is vanaf juni verkrijgbaar. De Galaxy S9 heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 849,-, de Galaxy S9+ is verkrijgbaar vanaf € 949,-.