Home Fashion The North Face: Active Trail

The North Face: Active Trail

© The North face

he North Face® introduceert zijn nieuwste Active Trail-collectie. De collectie is onderdeel van de ‘Have You Ever’-campagne van het merk en ontworpen voor performance zonder grenzen en ontdekken zonder compromissen. Daarmee zijn de kledingstukken ideaal voor vrouwen die de trail geheel in comfort en stijl willen veroveren. 

De complete collectie biedt de perfecte balans tussen warm en ademend voor actieve dagen op de trail en wandelingen in de bossen, de bergen of de stad. De kenmerkende zachte materialen en zweet-afvoerende technologie van Active Trail zijn teruggekeerd met premium functionaliteit om trailers droog en comfortabel te houden.  

© © The North face

Combineer de kleding met de VECTIV™ Exploris FUTURELIGHT™ Boots, die verkrijgbaar zijn in verschillende nieuwe kleuren. Bovendien zijn ze ontworpen voor maximale energie op de trail en zijn ze zowel duurzaam als licht van gewicht. 

De dameslijn is uitgevoerd in twee opvallende en kenmerkende stijlen en wordt vergezeld door de Active Trail-rugzak 20L – ontworpen voor de buitenlucht en de wilde natuur. De Dune Sky 7/8-legging is reflecterend, voor veiligheid in omstandigheden met weinig licht. Daarnaast biedt de Windy Peak-anorak bescherming tegen de wind en is hij uitgerust met waterbestendige technologie voor onvoorspelbare weersomstandigheden. 

www.thenorthface.nl

© © The North face

Bron en foto © The North Face

Vorig artikelElke emotie verdient een portret: OPPO lanceert nieuwe Reno6 Series en luidt een nieuw AI-tijdperk in op het gebied van portretvideo
Volgend artikelTrain je geest met de Klokhuis-serie Master je Mind
Ik ben de eigenaar van Planetzone