Home Style The Good Roll breidt assortiment uit met Eau de Toilet Room Spray

The Good Roll breidt assortiment uit met Eau de Toilet Room Spray

© The Good Roll

Met de limited edition Eau de Toilet Room Spray maakt The Good Roll jouw wc-beleving niet alleen completer maar ook aangenamer. En al helemaal voor de mensen met wie je het kleinste kamertje deelt. Omdat The Good Roll begrijpt dat het oog ook wat wil, komt de glazen fles in twee verschillende jasjes. Voor de eclectische wc-interieurs is er een botanische happy jungle look en voor de minimalistische wc-look is de egale variant in pastel roze spot on. Goed om te weten: de geur kwam uit de test als ‘zeer aangenaam’ en is dus ook uitermate geschikt om in te zetten als room spray.

Over de geur

De spray verspreidt een intense geur met een fluweelzachte touch. Denk hierbij aan een basis van sensuele premium musk die wordt gecomplementeerd door tonen van hout en zoete amber, het aroma van citrusvruchten zorgt vervolgens voor een frisse touch. De parfums voor de spray zijn op basis van natuurlijke etherische oliën (m.u.v. de amber). Fijne bijkomstigheid: door het gebruik van plantaardige ingrediënten blijft de geur langer hangen.

Melle Schellekens (medeoprichter van The Good Roll) over de Eau de Toilet Spray: “Er is gekozen voor een aanwezige, maar toch zachte geur omdat het vooral gebruikt zal worden als geurmarkeerder in toiletruimtes. Ook is er gekeken naar een geur die zowel bij mannen als vrouwen geliefd is.”

© The Good Roll

Herbruikbaar

Is je spray op? Spoel de glazen fles dan goed om en gebruik hem hierna als schoonmaak-tool voor in je keuken of badkamer. Je hoeft hiervoor alleen een beetje groene zeep op te lossen in water; met de trigger sprayer sproei je vervolgens alles makkelijk schoon.

Goed doen terwijl je veegt en sprayt

Met The Good Roll was je al duurzaam aan het vegen en hier kun je nu dus ook de finishing touch a.k.a. het sprayen aan toevoegen. Want van alle The Good Roll producten gaat 50% van de nettowinst naar het bouwen van toiletten in diverse landen in Afrika. 

Verkoopinfo: € 29,95 voor 500 ml.

www.thegoodroll.nl

Bron en foto © The Good Roll

Vorig artikelWIN! Grixx snel lader + keuze uit lightning 1m of USB-C 1m
Volgend artikelAZ – N.E.C verplaatst, Telstar – De Graafschap vervroegd