Home Nieuws Sport Nieuws Super Bowl LVI live bij ESPN

[Video] Super Bowl LVI live bij ESPN

© ESPN

Zondag staat een van ’s werelds mooiste en grootste sportevenementen op het programma: de Super Bowl. ESPN zendt de American Football-finale live uit en doet daarbij uitgebreid verslag vanuit de studio in Amsterdam én vanuit Los Angeles waar verslaggever Sanne van Dongen aanwezig is. 

Hoopvolle teams in onverwachte finale

Los Angeles, de stad van de sterren, vormt dit jaar het decor voor een veelbelovende Super Bowl. In het SoFi Stadium nemen de Cincinnati Bengals het op tegen de Los Angeles Rams. De Rams wisten de hoofdprijs een keer eerder te winnen, in 1999. De Bengals wonnen de Super Bowl nog nooit en maakten voor het laatst in 1988 hun opwachting in de eindstrijd. 

Weinig American Football-fans voorspelden dit affiche, maar in een knotsgekke play-off-reeks wisten de Rams af te rekenen met de Tampa Bay Buccaneers van levende legende Tom Brady, die na die nederlaag bekendmaakte te stoppen. LA Rams wisten in overtime te winnen van quarterback Patrick Mahomes en zijn Kansas City Chiefs. 

Hiphopsterren in Halftime Show

In de rust van de Super Bowl staat traditiegetrouw de doorgaans zeer spectaculaire Halftime Show op het programma. In het SoFi Stadium zijn Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar aanwezig om het publiek te vermaken. Ook dit onderdeel is live te zien bij ESPN.

Zondag begint de voorbeschouwing op de Super Bowl om 23.00 uur ’s avonds. Pascal Kamperman ontvangt in de studio Hubert Bedford en oud-NFL-speler Geraldo Boldewijn. Ook wordt live geschakeld met verslaggever Sanne van Dongen, die voor ESPN aanwezig is in Los Angeles.

Het volledige programma rondom de Super Bowl:

ESPN

21:15 ESPN Film Keepers of the Streak

22:05 Peyton’s Places: Halftime in Living Color

22:30 NFL Update: Road to the Super Bowl

23:00 Super Bowl LVI (voorbeschouwing)

00:30 Wedstrijd (Nederlands commentaar van Ronald Buijs en Ronald van Dam)

ESPN4

16:00 NFL Countdown

20:00 NFL Countdown

23:00 Peyton’s Places: Halftime in Living Color

23:30 NFL Update: Road to the Super Bowl 00:00 Wedstrijd (Amerikaans commentaar)

Bron en foto/video © ESPN

Bron en foto © ESPN

Vorig artikel[Video] 11 jaar geleden PZ TV Jackass 3D
Volgend artikelDe top 5 niet te missen belevenissen tijdens een winter break in de Stubai Vallei
Ik ben de eigenaar van Planetzone