Home Nieuws Sport Nieuws Chardi Landu tekent eerste profcontract

Chardi Landu tekent eerste profcontract

Chardi Landu heeft zijn allereerste profcontract getekend bij PEC Zwolle. De 21-jarige aanvaller en exponent van de PEC Zwolle Voetbalacademie maakte deze voorbereiding een prima indruk, met onder meer de gelijkmaker tegen Fenerbahce. Een paar weken geleden maakte hij in het thuisduel tegen Vitesse zijn officiële debuut in de Eredivisie. Landu ligt nu vast tot medio 2024.

Chardi Landu: ,,Ik ben heel blij dat ik mijn allereerste contract heb getekend bij PEC Zwolle. De voorbije seizoenen heb ik hard gewerkt om hier te komen, al besef ik ook dat dit nu pas het echte begin is. Vlak voordat corona uitbrak zat ik voor het eerst bij de selectie tegen Fortuna Sittard, maar we weten allemaal hoe dat seizoen is afgelopen. Daarna raakte ik geblesseerd, maar nu ik weer fit en terug ben hoop ik op betere tijden. Mijn goal in Turkije en mijn debuut tegen Vitesse waren natuurlijk al hartstikke mooi, maar het smaakt tegelijkertijd naar meer. Ik ga er alles aan doen om mij te laten zien en de club verder te helpen.”

Technisch manager Mike Willems: ,,Chardi heeft zich deze voorbereiding nadrukkelijk laten zien, maar ook vorig jaar heeft hij zich op de achtergrond al goed ontwikkeld. Helaas heeft hij een deel van dat seizoen gemist vanwege zijn blessure en speelde PEC Zwolle O21 geen competitiewedstrijden. Dat hij zichzelf daar zo sterk uit terug geknokt heeft zegt genoeg over zijn mindset. Met dit contract krijgt hij daar een welverdiende beloning voor en is het aan Chardi om zichzelf dit seizoen veel te laten zien.”

Bron en foto © PEC Zwolle Media

Vorig artikel[video] MG-X voor Xbox van NACON verkrijgbaar vanaf 20 september
Volgend artikelJBL® PartyBox 710 en de JBL PartyBox 110!
Ik ben de eigenaar van Planetzone