Home Nieuws Film nieuws The Lost City + Groene loper premiere PZTV

[Review] The Lost City + Groene loper premiere PZTV

Sandra Bullock and Channing Tatum star in Paramount Pictures' "THE LOST CITY." © Copyright 2021 Paramount Pictures All Rights Reserved

© Copyright 2021 Paramount Pictures All Rights Reserved

The Lost City draait nu in de bioscoop met vele bekende acteur zoals: Sandra Bullock(ocean’s eight), Channing Tatum(21 Jump Street), Daniel Radcliffe(Harry Potter) en Brad Pitt(Ocean’s Thirtheen).     

De film is afkomstig van de studio Paramount Pictures die ons onlangs ook de films Sonic the Hedhog 2 en Jackass Forever hebben uitgebracht. Mijn verwachtingen van The Lost City waren dus al gelijk vrij hoog in combinatie met de vele bekende acteurs.

De vraag is hebben ze deze verwachtingen ook waar gemaakt?

Sandra Bullock and Daniel Radcliffe star in Paramount Pictures’ “THE LOST CITY.” © Copyright 2021 Paramount Pictures All Rights Reserved

Verhaal

De film draait om Loretta Sage(Sandra Bullock) een uitgebluste romanschrijver wiens verdriet na het verlies van haar man, haar carrière dreigt te laten stranden. Deze schrijfster was ooit zo populair door haar ‘The Lost City’ boeken. In de boeken stonden personages Lovemore en Dash altijd centraal voor een romantisch avontuur.

De lezingen werden echter uiteindelijk alleen goed bezocht, vanwege het knappe en gespierde covermodel genaamd Alan (channing Tatum). Hij komt het podium opgelopen met ‘The Final Countdown’ op de achtergrond, terwijl rook en windmachines in zijn gezicht blazen. Ik dacht gelijk aan onze illusionist Hank Klok, aangezien Alan ook nog eens een blonde pruik draagt. 

Na een promotie evenement van haar laatste boek, wordt Loretta ontvoerd door Abigail Farfax (Daniel Radcliffe) een rijke ontdekkingsreiziger. Hij weet dat de verloren stad uit Loretta’s boeken echt is, en wilt dat Loretta een oud schrift vertaald. Het oude schrift leidt ze namelijk naar een schat, maar dat is nog niet alles. Er zit ook een tijdsdruk achter, aangezien de schat snel gevonden moet worden voordat de vulkaan uitbarst en de schat bedekt met lava.

Alan komt in actie en begint een onverstandige expeditie om Lorreta te redden uit de handen van deze schurk Abigail Farfax. Hij schakelt de hulp in van mediatiegoeroe Jack (Brad Pitt) en Lorreta’s redacteur Beth (Da’Vine Joy Randolph). Als dat maar allemaal goed gaat….

Da’Vine Joy Randolph stars in Paramount Pictures’ “THE LOST CITY.” © Copyright 2021 Paramount Pictures All Rights Reserved

Top duo in een visueel plaatje

Het is duidelijk dat de chemie tussen Sandra Bullock en Channing Tatum hun goedrecht hebben gedaan voor de rollen die ze spelen. Ze zijn zo gewaagd aan elkaar in hun rol, dat het bijna natuurlijk aanvoelt hoe ze samen acteren. 

Zo is er een scene dat Sandra Bullock bij Channing Tatum bloedzuigers verwijderd van zijn rug en dit zorgt voor een nogal beladen gesprek vol toespelingen. Ik denk ook dat deze scene meerdere malen is opgenomen met verschillende teksten. 

Het was ook leuk om Daniel Radcliffe eens te zien in de rol van slechterik, daar de meeste hem kennen als tovenaar held Harry Potter.

De film is op het prachtige Dominicaanse Republiek opgenomen wat ervoor zorgt dat de film een echt avontuurlijk gevoel geeft. Je wordt doordat het niet met een green screen is gemaakt veel meer in het verhaal meegenomen.

L-r, Brad Pitt, Sandra Bullock and Channing Tatum star in Paramount Pictures’ “THE LOST CITY.”© Copyright 2021 Paramount Pictures All Rights Reserved

Conclusie

The Lost City gaat snel van start en dit komt met name door een hoop onnozelheid in het begin. De manier waarop Channing Tatum’s personage vermoede pogingen doet om Loretta te redden en de bijrol van Brad Pitt zijn uitermate geslaagd. 

Als kijker krijg je het avontuurlijke gevoel perfect mee door het gebruik van een echte locatie zoals eerder vermeld. Daarbij was het ook fijn om Sandra Bullock weer eens in een grappige rol te zien na haar serieuze rollen in ‘Bird box’ en ‘The Unforgivable’. Je kan dus wel zeggen dat de rollen in deze film goed verdeeld zijn, om deze avontuurlijke komedie tot een vermakelijke film te maken.

The Lost City is nu te zien in de bioscoop

Geschreven door: Romario Spoor

Ook vond de groene loper premiere plaats van The Lostt City waar diverse BN’ers en influencers voor onze PlanettZone TV camera kwamen

Bekijk onderstaande filmpje!

© Copyright 2021 Paramount Pictures All Rights Reserved © PlanetZone

RECENSIES OVERZICHT
Conclusie
7.0
Vorig artikel[Video] Meer dan 15.000 fans vieren promotie FC Emmen naar Eredivisie
Volgend artikelFoto’s FACTS: Belgian Comic Con zaterdag 2 april 2022 Gent
review-the-lost-city-groene-loper-premiere-pztv The Lost City draait nu in de bioscoop met vele bekende acteur zoals: Sandra Bullock(ocean’s eight), Channing Tatum(21 Jump Street), Daniel Radcliffe(Harry Potter) en Brad Pitt(Ocean’s Thirtheen).      De film is afkomstig van de studio Paramount Pictures die ons onlangs ook de films Sonic the Hedhog...