Home Releases STAR Channel Highlights December 2023 NL

STAR Channel Highlights December 2023 NL

© The Walt Disney Company

Dit kun je verwachten op het gloednieuwe kanaal Star Channel Nederland , voorheen was dit FOX

Vanaf 11 december

Daryl Dixon is een spin-off van de immens populaire horrorserie The Walking Dead. In deze eerste spin-off die op STAR Channel te zien zal zijn spoelt Daryl aan in Frankrijk, ten tijde van de oorsprong van het zombievirus. Hij probeert erachter te komen hoe hij daar terecht is gekomen en waarom. De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk, terwijl hij hoopt een weg terug naar huis te vinden. Tijdens zijn reis
maakt hij nieuwe vrienden en vijanden, die zijn ultieme plan compliceren.

Vanaf 11 december, elke maandag om 22.00 uur op STAR Channel

Vanaf 11 december

Voormalig politiedetective Jack Grayling, heeft zijn droom nagejaagd om cabaretier te worden. Dit doet hij op een luxe cruiseschip in de Middellandse Zee maar naast zijn werkzaamheden als cabaretier is hij ook op onderzoek gegaan naar een reeks moorden aan boord met de hulp van eerste stuurman Kate Woods.

Vanaf 11 december, elke maandag een dubbele aflevering vanaf 20.00 uur op STAR Channel

NIEUW SEIZOEN vanaf 26 december

Diggstown’ vertelt het verhaal van Marcie Diggs, die haar baan als bedrijfsadvocaat opzegt wanneer haar tante zelfmoord pleegt. Ze realiseert zich dat ze deel uitmaakt van een corrupt en onverschillig systeem en sluit zich aan bij een rechtsbijstandkliniek in Dartmouth, Nova Scotia, die wordt gerund door gelijkgestemde juridische kruisvaarders. Samen proberen ze de achtergestelden te beschermen, de slachtoffers van de onverschillige maatschappij.

Vanaf 26 december, elke dinsdag een dubbele aflevering vanaf 20.05 uur op STAR Channel

NIEUW! vanaf 27 december

We volgen Robyn Loxley en de anti-autoritaire gemaskerde hiphopband The Hood, terwijl ze onrecht aan de kaak stellen en vechten voor vrijheid en gelijkheid in de stad New Nottingham. Om haar familie en gemeenschap te beschermen, steelt Robyn en ‘The Hood’ van de rijken om te verdelen onder de armen.

Vanaf 27 december, elke woensdag een dubbele aflevering vanaf 20:35 uur op STAR Channel

Op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 december wordt de Tweede Ronde van de TOTO KNVB Beker gespeeld. Ook dit jaar zenden we de wedstrijden weer live uit in samenwerking met ESPN. De starttijden van de wedstrijden worden t.z.t. bekend gemaakt. 

Kijk de TOTO KNVB wedstrijd op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 december op STAR Channel

ONGOING

Een remake van de film ‘The Equalizer’ uit de jaren 80. Robyn McCall, een geheimzinnige oud-CIA-agent, moet al haar vaardigheden inzetten om mensen te helpen die nergens anders terecht kunnen. McCall overweegt om haar werk als de Equalizer aan de wilgen te hangen, tot rechercheur Marcus Dante haar vraagt te helpen zoeken naar een onvindbare groep bankovervallers..

Elke woensdag een dubbele aflevering vanaf 21.30 uur op STAR Channel

Bron en foto © Star Channel

Vorig artikelNieuw bij RTL in December 2023
Volgend artikelBayer Leverkusen en Stuttgart opnieuw tegen elkaar maar dan in de beker