Home Releases STAR Channel Highlights December 2023 BE

STAR Channel Highlights December 2023 BE

© The Walt Disney Company

Dit kun je verwachten op het gloednieuwe kanaal Star Channel België, voorheen was dit FOX

NIEUW! Vanaf 11 december

Daryl Dixon is een spin-off van de immens populaire horrorserie The Walking Dead. In deze eerste spin-off die op STAR Channel te zien zal zijn spoelt Daryl aan in Frankrijk, ten tijde van de oorsprong van het zombievirus. Hij probeert erachter te komen hoe hij daar terecht is gekomen en waarom. De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk, terwijl hij hoopt een weg terug naar huis te vinden. Tijdens zijn reis maakt hij nieuwe vrienden en vijanden, die zijn ultieme plan compliceren.

Vanaf 11 december, elke maandag een dubbele aflevering om 20:35 uur op STAR Channel

NIEUW SEIZOEN vanaf 26 december

Een remake van de film ‘The Equalizer’ uit de jaren 80. Robyn McCall, een geheimzinnige oud-CIA-agent, moet al haar vaardigheden inzetten om mensen te helpen die nergens anders terecht kunnen. McCall overweegt om haar werk als de Equalizer aan de wilgen te hangen, tot rechercheur Marcus Dante haar vraagt te helpen zoeken naar een onvindbare groep bankovervallers..

Vanaf 26 december, elke dinsdag een dubbele aflevering vanaf 20:35 uur op STAR Channel

ONGOING

We volgen Robyn Loxley en de anti-autoritaire gemaskerde hiphopband The Hood, terwijl ze onrecht aan de kaak stellen en vechten voor vrijheid en gelijkheid in de stad New Nottingham. Om haar familie en gemeenschap te beschermen, steelt Robyn en ‘The Hood’ van de rijken om te verdelen onder de armen. 

Elke dinsdag een dubbele aflevering vanaf 20:35 uur op STAR Channel

ONGOING

De St. John’s Major Crimes Unit heeft een team dat goed op elkaar is afgestemd. Samen zijn ze een ijzersterk duo om verschillende ontvoeringen, moorden en gijzelingen aan te pakken. Wat het team echt onderscheidt, is de partner van rechercheur Hudson; Rex, een voormalig K-9-hond. Als een jonge vrouw wordt vermist in de Barrens, gaat de verdenking al snel naar haar vriend en moet het team op zoek naar de waarheid achter haar verdwijning.

Elke woensdag een dubbele aflevering vanaf 20:35 uur op STAR Channel.

Bron en foto © The Walt Disney Company

Vorig artikelPVV loopt formatiepartners mis, wat nu?
Volgend artikelDisney Channel & Disney XD Highlights NL| December 2023