Home Releases Highlights Hayu december 2023

Highlights Hayu december 2023

© Hayu

Dit kun je deze maand verwachten op Hayu

Seizoen 2 • Vanaf vrijdag 8 december

De glamoureuze restaurant eigenaar Leva Bonaparte en haar dynamische personeel, bestaande uit Mia Alario, Joe Bradley, Bradley Carter, TJ Dinch, Will Kulp, Grace Lilly, Maddi Reese, Emmy Sharrett, Mikel Simmons en Lucía Peña keren terug voor een tweede seizoen van Southern Hospitality. Het team bij Republic wordt vergezeld door de nieuwe VIP-serveerder Oisin O’Neill, die met zijn aanwezige persoonlijkheid de boel opschudt.

Het nachtleven op King Street wordt alsmaar bruisender en de concurrentie heviger, waardoor het team bij Republic drukker is dan ooit. Leva eist niets minder dan perfectie van haar personeel en zit er bovenop. Haar ooit hechte team wordt geconfronteerd met tal van obstakels, terwijl ze proberen hun banen te behouden en tegelijkertijd hun vriendschappen en relaties te onderhouden. Wanneer geruchten, beschuldigingen van bedrog en uitspattingen uit het verleden het personeel achtervolgen, werken ze hard om aan Levate te bewijzen dat ze nog
steeds in staat zijn om de populairste club in Charleston te runnen.

Seizoen 4 • Vanaf vrijdag 15 december

Meer dan een decennium nadat ze voor het eerst te zien waren in The Real Housewives of New York, brengt The Real Housewives Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy popcultuur-iconen Kelly Killoren Bensimon, Luann de Lesseps, Dorinda Medley, Sonja Morgan, Ramona Singer en Kristen Taekman weer samen. Ze vliegen naar het prachtige St. Barths voor een episch avontuur.

Seizoen 1 • Nieuwe afleveringen elke zondag

Als Hoofd van de afdeling Speciale Misdaden in de drukste rechtbank in de ‘Lone Star staat’, vecht Kelly Siegler om moordenaars te berechten en neemt ze het op tegen hun formidabele advocaten. 

Samen met de zaakonderzoekers en families van slachtoffers gebruikt Kelly haar eigen ervaring, de bekwaamheid van haar collega-staatsaanklagers en de expertise van bedreven advocaten om voorbij de krantenkoppen te gaan en te onthullen hoe daders voor het gerecht werden gebracht: op de Texaanse manier.

Million Dollar Listing UAE

Seizoen 1 Binnenkort

Million Dollar Listing: United Arab Emirates volgt de levens encarriéres van vijf makelaars gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten terwijl ze hun weg banen door de meedogenlozen luxevastgoedmarkt in de Emiraten. Ondertussen proberen ze hun persoonlijke levens in evenwicht te houden

https://get.hayu.com/

Bron en foto © Hayu