Home Releases Disney+: Highlights Januari 2024 BeNeLux

Disney+: Highlights Januari 2024 BeNeLux

Alaqua Cox as Maya Lopez in Marvel Studios' Echo, exclusively on Disney+. Photo by Chuck Zlotnick. ©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze nieuwsbrief geeft een maandelijkse update over aankomende Disney+ Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters in België en Luxemburg. 

  • Vond je FX’s “A Murder At The End of The World” goed? Kijk dan ook FX’s “Class of ’09”: Een klas FBI-agenten staat voor enorme veranderingen wanneer het Amerikaanse rechtssysteem wordt beïnvloed door kunstmatige intelligentie. Alle afleveringen zijn meteen beschikbaar vanaf 3 januari.
  • Film op vrijdag: Op zoek naar de perfecte film om op vrijdagavond naar te kijken? Elke vrijdag worden nieuwe klassiekers aan de service toegevoegd! Herontdek deze maand “Natural Born Killers”, “Assassin’s Creed”, “Marley & Me”, “The Internship” en meer. 
  • Start januari met nieuwe afleveringen van “Bluey”! Je favoriete Bluey, plus haar mama, papa en kleine zusje Bingo, zijn terug! Ontdek de nieuwe afleveringen op Disney+ vanaf 12 januari

FX’S ATLANTA S4

Vanaf 3 januari

In seizoen vier keren ‘Earn’ (Donald Glover), ‘Alfred ‘Paper Boi’ Miles’ (Brian Tyree Henry), ‘Darius’ (LaKeith Stanfield) en ‘Van’ (Zazie Beetz) terug naar hun woonplaats, maar de vraag is: is Atlanta veranderd, of zij? Atlanta wordt geproduceerd door Donald Glover, Stephen Glover, Hiro Murai, Stefani Robinson, Paul Simms, Dianne McGunigle en FX Productions.

“ATLANTA” — “Light Skinned-ed” — Season 4, Episode 4 (Airs Sept 29) Pictured (L-R): Donald Glover as Earn Marks, Brian Tyree Henry as Alfred “Paper Boi” Miles. CR: Guy D’Alema/FX

ISHURA S1

Vanaf 3 januari

FX’S CLASS OF ‘09

Vanaf 3 januari, alle afleveringen beschikbaar

De spannende thrillerserie “Class of ’09” gaat over een groep FBI-agenten en speelt zich af gedurende drie verschillende tijdsperiodes. De agenten worstelen met ingrijpende veranderingen wanneer het Amerikaanse strafrechtsysteem wordt veranderd door kunstmatige intelligentie. De serie, die zich uitstrekt over meerdere decennia en tijdlijnen, gaat over gerechtigheid en de keuzes die we maken die uiteindelijk ons leven en onze nalatenschap bepalen. In “Class of ’09” schitteren Tayo, een van de meest onorthodoxe agenten van de FBI, en Poet, een van de meest succesvolle undercoveragenten aller tijden, in de hoofdrollen. 

“CLASS OF ’09” — “Part of Something” — Episode 1 (Airs Wednesday, May 10) Pictured: Kate Mara as Poet. CR: Steve Swisher/FX

ME & MICKEY SHORT S1

Vanaf 3 januari

NATURAL BORN KILLERS

Vanaf 5 januari

STREET KINGS

Vanaf 5 januari

SYNDUALITY NOIR S1

Vanaf 8 januari, nieuwe afleveringen

MARVEL STUDIOS’ ECHO

Vanaf 10 januari, alle afleveringen beschikbaar

Marvel Studios presenteert “Echo”, waarin Maya Lopez in de schijnwerpers wordt gezet terwijl ze wordt achtervolgd door het criminele imperium van Wilson Fisk. Eenmaal thuis aangekomen, moet ze de confrontatie aangaan met haar eigen familie en nalatenschap

DEMONS AND SAVIORS S1

Vanaf 10 januari

BLUEY S3

Vanaf 12 januari, nieuwe afleveringen

Bluey is een lief, onuitputtelijk klein Blue Heeler-meisje van zes jaar oud, dat samenwoont met haar papa, mama en haar vier jaar oude zusje Bingo. Bluey’s liefde voor spelen brengt haar familie en de hele buurt samen in haar wereld van plezier en spelletjes.

ASSASSIN’S CREED

Vanaf 12 januari

THE CREATOR

Vanaf 17 januari

Tijdens een toekomstige oorlog tussen mensen en AI wordt een oud-lid van de speciale eenheid (John David Washington), die rouwt om de verdwijning van zijn vrouw (Gemma Chan), gerekruteerd om een AI-architect te doden die een mysterieus wapen heeft ontwikkeld dat de mensheid kan uitroeien in deze epische scifi-actiethriller.

Madeline Voyles as Alphie in 20th Century Studios’ THE CREATOR. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2023 20th Century Studios. All Rights Reserved.

THE ARTFUL DODGER

Vanaf 17 januari

Jack Dawkins is The Artful Dodger in het Australië van 1850, in de levendige kolonie Port Victory. Zijn snelle zakkenrollende vingers zijn veranderd in de vaardige handen van een chirurg. Dodgers verleden komt terug om hem te achtervolgen met de komst van Fagin, die hem teruglokt in een wereld van misdaad. Een grotere bedreiging – voor Dodgers hart – is Lady Belle, de dochter van de gouverneur, vastbesloten om de eerste vrouwelijke chirurg van de kolonie te worden. Van overvallen tot operaties op leven en dood, tot de harde realiteit van de criminele wereld vermengd met de middenstand en de adel. Dit is een verhaal over heruitvinding, verraad, verlossing en liefde met een twist.

RUNNER RUNNER

Vanaf 19 januari

CRISTÓBAL BALENCIAGA

Vanaf 19 januari, alle afleveringen beschikbaar

Cristóbal Balenciaga maakt zijn debuut als ontwerper in Parijs, maar de ontwerpen die de trend zetten in Spanje slaan niet aan in het elegante mode-imperium waar Chanel, Dior en Givenchy de trends zetten. Geleid door zijn obsessie om controle over alle aspecten van zijn leven te hebben, definieert Balenciaga zijn eigen stijl en wordt uiteindelijk een van de belangrijkste ontwerpers aller tijden.

A REAL BUG’S LIFE

Vanaf 24 januari, alle afleveringen beschikbaar

“A Real Bug’s Life”, de nieuwe Disney+ Original serie van National Geographic, is geïnspireerd op de wereld van Disney en Pixars “A Bug’s Life” en is een ongelooflijk avontuur in negen verschillende micro-insectenwerelden over de hele wereld, waar de krachten van de natuur zich afspelen op een miniatuurschaal en waar kleine wezens vertrouwen op verbazingwekkende krachten en buitengewone allianties om elke dag door te komen. De inzet is hoog … ook al zijn de beestjes buitengewoon klein. Met nieuwe ontwikkelingen in filmtechnologie en ingesproken door de grappige en gevatte gids Awkwafina, volg je de ongelooflijke verhalen van de kleine helden die leven in werelden die onze verbeelding te boven gaan – van een springende spin die op zoek is naar een thuis in de straten van New York tot de eerste werkdag van een Costa Ricaanse orchideebij die parfum maakt! Deze gezinsvriendelijke serie zit vol verbazingwekkende nieuwe gedragingen en levensechte personages en laat zien dat “A Real Bug’s Life” net zo fantastisch kan zijn als elke animatiefilm.

THE INTERNSHIP

Vanaf 28 januari

DF-SS-00099_R THE INTERNSHIP stars Owen Wilson and Vince Vaughn as salesmen whose careers have been torpedoed by the digital world. Trying to prove they are not obsolete, they defy the odds by talking their way into a coveted internship at Google, along with a battalion of brilliant college students. But, gaining entrance to this utopia is only half the battle. Now they must compete with a group of the nation’s most elite, tech-savvy geniuses, to prove that necessity really is the mother of re-invention.

MARLEY & ME

Vanaf 26 januari

John (Owen Wilson) and Jenny (Jennifer Aniston) spend quality time with Marley.

CHOIR

Vanaf 31 januari

Choir is een zesdelige documentairereeks die de jongeren van het Detroit Jeugdkoor (DYC) volgt tijdens hun voorbereiding op het optreden van hun leven. Door hun ogen ervaren we de hoogtes en laagtes in hun leven terwijl ze opgroeien in Detroit, naast de uitdagingen van het in balans houden van familie, school en atletiek terwijl ze hun droom najagen om hun talent naar een hoger niveau te brengen en ze optreden op één van ’s werelds grootste podia.

Bron en foto © The Walt Disney Company / Marvel