Home Releases Cartoonito Highlights December 2023

Cartoonito Highlights December 2023

© Warner Media

Dit kun je verwachten bij Cartoonito

Stap in en maak die gordel vast!  Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer.

Batwheels is een geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaad bestrijdende voertuigen en DC-superhelden. 

Dagelijks te zien om 08:30 en 16:30

Bugs en Lola zijn managers van de Looney Builders bouwploeg, bestaande uit Daffy, Porky, Tweety en andere bekende Looney gezichten. Samen helpen ze hun medeburgers van Looneyburg bij maffe bouwprojecten. Of het nu gaat om het bouwen van een spannende nieuwe racebaan of het maken van een buitenaardse ijscoupe, geen klus is te groot of te wild voor de Looney Builders wanneer ze als team werken en hun super-looney gereedschap en opgevoerde voertuigen gebruiken.

Vanaf 4 december elke dag om 16:00 uur

Ervaar de betovering van de feestdagen met je favoriete Cartoonito-vrienden! Begin elke ochtend met Tom & Jerry, Grizzy & the Lemmings, Bugs Bunny Builders, Mr. Bean & Batwheels, en laat je meeslepen door hun boeiende verhalen. Het is de perfecte manier om de mooiste tijd van het jaar te beleven!

Bekijk de betoverende verhalen van je favoriete Cartoonito-vrienden 

Vanaf 18 december elke dag om 07:00 en om 10:00 op Cartoonito

Bron en foto © Warner Media

Vorig artikelDisney Channel & Disney Junior Highlights BE| December 2023
Volgend artikelCartoon Network highlights december 2023