Home Nieuws Uitgaan Nieuws Yade Lauren verzilvert sterrenstatus voor 3000 fans in 2 uitverkochte avonden

Yade Lauren verzilvert sterrenstatus voor 3000 fans in 2 uitverkochte avonden

yade Lauren © Friendly Fire

Met een gloednieuwe liveshow speelde Yade Lauren afgelopen weekend haar eerste twee liveshows, die gelijk uitverkocht waren, in de grote zaal van Paradiso. Yade Lauren, goed voor ruim 1,25 miljoen maandelijkse luisteraars, is al langer een veelgevraagd zangeres die samenwerkte met onder andere Jonna Fraser en Ronnie Flex. Yade werd online ontdekt en kreeg bij haar eerste uitgebrachte muziek meteen veel internationale aandacht. 

Dat Yade Lauren populair is, is af te zien aan haar cijfers op streamingdiensten en social media. Nadat de eerste show in Paradiso binnen slechts 10 minuten was uitverkocht, is er een extra show toegevoegd, die ook binnen no-time uitverkocht. Een unieke presentatie van de jonge zangeres, voor wie dit de eerste liveshows ooit waren. De lat is voor haar eerste optredens direct hoog gelegd, met een strakke productie, dansers en gastoptredens van Sor, Idaly en Jonna Fraser.

Wesley Texel, programmeur van Paradiso: “Kon me geen beter eerste show voorstellen als programmeur in dit legendarisch podium. Haar energie, de crowd, afterparty alles was on point!”. 

Met haar meest recente single ‘Samen’, gigahits ‘Als Ik Je Niet Zie’ & ‘Magisch’ en eerdere nummers van haar album Reflecties was er genoeg om mee te zingen voor de uitzinnige fans. Fans die voor het eerst in een lange tijd weer naar een optreden konden, nadat de popzalen de afgelopen anderhalf jaar voor een groot deel leeg zijn gebleven.

Rens Peters, boekingsagent van Yade Lauren, zegt ‘’Het is bijzonder om samen met Yade Lauren en haar team deze stap te maken. Om na anderhalf jaar lege zalen en amper optredens zo van start te gaan met de eerste stappen in haar carrière, dat is een droomstart. Zo’n uitzinnige menigte aan fans heb ik nog nooit bij een Nederlandse artieste gezien. Ik kan niet wachten om Yade op festivals en andere, grotere podia te zien spelen’’

Bron en foto © Friendly Fire

Vorig artikelGraspop Metal Moose – Sportpaleis, Antwerpen – 20/02/2022
Volgend artikelMNM breidt podcast- en video aanbod uit met gloednieuwe reeksen