Home Nieuws Muziek Nieuws Tweede editie Het Grootste Feestcafé van Nederland in Ziggo Dome

[video] Tweede editie Het Grootste Feestcafé van Nederland in Ziggo Dome

Na een succesvolle eerste editie van het Grootste Feestcafé van Nederland presenteren Het Feestteam & MOJO een tweede editie van het spektakel. Op zaterdag 19 februari 2022 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam opnieuw omgetoverd tot het ultieme feestcafé, waar bezoekers een avondlang onbeperkt feesten met meer dan 20 van Nederlands’ leukste feestartiesten. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 28 mei om 10.00 uur via Ticketmaster. 

Opnieuw brengt het Grootste Feestcafé van Nederland de ultieme feestavond naar Ziggo Dome. Met een combinatie van de beste après-ski party, het leukste carnavalsfeest en de sfeer van het gezelligste tentfeest, belooft ook deze tweede editie bezoekers een gegarandeerd dans-, zing-, en feestfestijn. Meezingen op grote feestnummers, hossen in de polonaise of verkleed of juist niet: tijdens deze avond waar feest de verbindende factor is, kan het allemaal.

Naast het Feestteam zelf treden er ruim 20 andere feestartiesten op. Houd de website grootstefeestcafe.nl in de gaten voor de line-up en het laatste nieuws.

Het Feestteam omschrijft de avond als: “De confetti komt uit je oren en de handjes gaan in de lucht. Samen met duizenden feestbeesten zingen we ons schor en gaan we helemaal los tijdens de ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten. Ben jij klaar voor een wervelende feest-storm? Trek dan je foute pak aan en val samen met de gezelligste feestvierders van de ene feest- verbazing in de andere.”

HET GROOTSTE FEESTCAFÉ VAN NEDERLAND 2022
Zaterdag 19 februari  2022 | Ziggo Dome Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 29,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op:

link: www.grootstefeestcafe.nl


De reguliere kaartverkoop voor het Grootste Feestcafé van Nederland start vrijdag 28 mei om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

https://www.youtube.com/watch?v=XYb6lrJ1_lA

Bron en foto © Mojo Concerts