Home Muziek Mo Gilligan naar Patronaat Haarlem en Arenberg, Antwerpen

[Video] Mo Gilligan naar Patronaat Haarlem en Arenberg, Antwerpen

© Mojo / Live Nation

Drievoudig BAFTA winnende stand up comedian Mo Gilligan komt op 21 september 2024 naar de Patronaat in Haarlem tijdens de ‘In the Moment’ wereld tour. De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 21 april om 10:00 via Ticketmaster.

In een korte tijd is Mo Gilligan één van de grootste Britse comedians geworden met meerdere uitverkochte nationale tours en tv-hits zoals ‘The Lateish Show with Mo Gilligan’, ‘That’s My Jam’ op BBC One en jurylid van ‘The Masked Singer’. ’In the Moment’ is de grootste tour van de comedian ooit, waarbij hij zijn fenomenale show meeneemt over de wereld met tour data in de Verenigde Staten, Canada, Dubai, Australië en Nieuw-Zeeland. De Europese tour trapt af in het Verenigd Koninkrijk op 5 september 2024.

Door The Times bekroond als ‘The Funniest Man in Britain’ debuteerde Mo met de ‘Coupla Cans’ tour die volledig uitverkocht, inclusief twee weken in London’s West End. De show haalde het uiteindelijk als onderdeel van Netflix Orignal ‘Momentum’, die in 190 landen te zien is. De 2021 tour ‘There’s Mo to Life’ verkocht opnieuw compleet uit inclusief O2 Arena shows. Inmiddels met meerdere British Academy Film and Television Awards (BAFTA) awards in de categorieën ‘Best Comedy Entertainment Programme’ en ‘Best Entertainment Performance’ gaat Mo Gilligan nu voor het eerst op globale tour.

Mojo & [Pias] presenteren: 
mo gilligan: in the moment world tour
Zaterdag 21 september 2024 | Patronaat, Haarlem
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/mogilligan
De kaartverkoop voor het concert start 21 april om 10:00 via www.ticketmaster.nl

Arendberg, Antwerpen:

Mo Gilligan is één van de strafste stand-up comedians van het Verenigd Koninkrijk en komt op zondag 29 september 2024 eindelijk naar België met zijn gloednieuwe show ‘In The Moment World Tour 2024’. Tickets voor de voorstelling in Arenberg zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 april 10u via livenation.be en arenberg.be

De ticketprijzen bedragen €26,50 – €23,50 (inclusief servicekosten).

Deze voorstelling is een coproductie van Live Nation en Arenberg

Bron en foto © Mojo / Live Nation