Home Muziek Denzel Curry – Ancienne Belgique, Brussel -> 06/05/2022

[Video] Denzel Curry – Ancienne Belgique, Brussel -> 06/05/2022

© Livenation

Denzel Curry, dat zijn beats met verwoestende bassen, vlijmscherpe teksten, een mix van cloudrap en klassieke hiphop en impressionante performances. Na zijn vijfde album ‘Melt My Eyez See Your Future’ (release verwacht in 2022) geteast te hebben met een trailer die een westernfilm waardig is, brengt de rapper uit Florida “Walkin” uit, de eerste track uit zijn nieuwe album, en onthult hij de data van zijn Europese tour. Denzel Curry staat op vrijdag 6 mei 2022 in Ancienne Belgique in Brussel.

Na vier albums is Denzel Curry klaar voor de volgende stap. Op ‘Melt My Eyez See Your Future’ gebruikt hij niet zijn gebruikelijke persona’s en alter ego’s. Dit album bestaat uit alles wat hij zijn publiek eerder niet kon geven omdat hij leed onder zijn depressie en problemen met woedebeheersing. Muzikaal mengt de rapper altijd meerdere stijlen: traditionele hiphop, drum & bass, trap, poëzie, jazz en andere genres waaraan hij als kind werd blootgesteld. Live staat Denzel Curry als een huis. Zijn eerdere optredens in België (Ancienne Belgique, Dour Festival, Pukkelpop en Rock Werchter) bezorgden hem een ​​reputatie van showbeest pur sang. Zijn energie en onstuitbare beats zetten instant aan tot stevige moshpits. Rendez-vous op 6 mei 2022 voor wat een memorable show belooft te worden!

START TICKETVERKOOP VRIJDAG 28 JANUARI, 10UTICKETS VIA LIVENATION.BETICKETPRIJS 28 EURO (INCL. MOBILITEIT & SERVICEKOSTEN)

Bron en foto © Livenation België

Vorig artikelExtra aanpassing eindexamen voor middelbare scholieren
Volgend artikelJagex kondigt bordspel en tabletop RPG van populaire game RuneScape aan