Home Muziek Chef’Special grote winnaar 3FM Awards

[video] Chef’Special grote winnaar 3FM Awards

Ook Snelle & Maan, Eefje de Visser en 3FM Talent Froukje ontvangen award tijdens uitreiking publieksprijzen in TivoliVredenburg  

Vanavond zijn in TivoliVredenburg de 3FM Awards 2021 uitgereikt, waar vanwege het praktijkonderzoek van Fieldlab Evenementen duizend bezoekers bij aanwezig mochten zijn. Chef’Special is met twee 3FM Awards de grote winnaar van de avond en werd bekroond met een award voor Beste Album en Beste Groep. 3FM-dj’s Eva Koreman en Sander Hoogendoorn presenteerden de 3FM Awards.

© 3FM/Ben Houdijk

Alle winnaars op een rij:

Beste Album
Chef’Special – Unfold

Beste Samenwerking
Snelle & Maan – Blijven Slapen

3FM Talent
Froukje

Beste Artiest
Eefje de Visser

Beste Groep
Chef’Special

Chef’Special Eerder reikte Eva Koreman in de uitzending van Beau de 3FM Legend Award uit aan Jan Smeets: de juryprijs voor iemand die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de muziekindustrie. Smeets ontvangt de prijs voor zijn voortrekkersrol in de Nederlandse muziekscene, zijn oneindige vastberadenheid en betrokkenheid bij de organisatie van Pinkpop en zijn verbindende rol.

© 3FM/Ben Houdijk

Licht aan het eind van de tunnel

Chef’Special en het Metropole Orkest openden de awardshow op spectaculaire wijze. Het thema van de 3FM Awards 2021 is ‘licht aan het eind van de tunnel’. Chef’Special startte de show hoopvol met het verlangen naar ‘Someone else’s love’ en naarmate de show vorderde werd het licht tijdens de show steeds feller om te eindigen met DI-RECT in de volle spotlights tijdens ‘Wild Hearts’. Tijdens de show werd er geschakeld naar andere eerder opgenomen optredens van onder anderen Krezip, Froukje en Nana Adjoa. De bezoekers van TivoliVredenburg werden daarnaast getrakteerd op live-optredens van Son Mieux en The Vices. Laatstgenoemde bracht een tribute aan Golden Earring door een eigen versie van Radar Love te spelen, ondersteund door 3FM-dj Sander Hoogendoorn op gitaar. Het licht aan het eind van de tunnel is echt bijna in zicht, dat bleek uit het bekendmaken van meerdere artiesten in de line-up van de volgende Lowlands en Pinkpop.

© 3FM/Ben Houdijk

3FM Awards 2021
De 3FM Awards zijn publieksprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De awardshow vond plaats op donderdag 15 april in TivoliVredenburg. Luisteraars konden via 3fm.nl/awards de winnaars bepalen in de volgende categorieën: Beste Album, Beste Groep, Beste Artiest, Beste Samenwerking en 3FM Talent. De uitreiking van de 3FM Awards was op 15 april live te zien via het YouTube-kanaal van NPO 3FM, 3fm.nl en via alle social media-kanalen van NPO 3FM. Meer info: 3fm.nl/awards

Bron en foto © 3FM/Ben Houdijk.

Vorig artikelOppo Brothers lanceert nieuwe ijssmaken in Nederland – 60% minder calorieën en suiker!
Volgend artikelMeer dan 15 duizend euro voor 538 Oranjedag tickets